Rád by som týmto poďakoval Vám všetkým ktorý ste sa zúčastnili 11 kola ligy a Majstrovstiev Slovenska v Skýcove a svojou účasťou ste prispeli k fantastickému zakončeniu už tak úspešnej sezóny 2011.
Nesmierne ma potešilo že ste maximálne kladne ocenili jak výber lokality tak aj rozloženie a stavbu dráh. Počasie bolo k nám opäť zhovievavé a tak sme si tento pretek vychutnali v príjemnom takmer letnom počasí samozrejme až na ten vietor, ktorý hlavne v nedeľu pred obedom riadne zamával každým z nás. Tak isto ma potešila hojná účasť nových záujemcov o túto disciplínu a už teraz viem že sme ich nevideli naposledy. Ako som počul niektorý už riešia nákup vhodnejšej výbavy aby sa na budúcu sezónu predviedli a pokúsili zostreliť z neba nejaké tie hviezdy
Verím, že sa vám tak isto páčil záverečný systém oceňovania, kedy vecné ceny dostalo podstatne väčšie množstvo súťžiacich. Mojou snahou bolo rozdať čo najviac ocenení (nie len prvým trom) a dať nejakú drobnosť každému účastníkovy a to sa mi podarilo. Napriek tomuto úspechu som trochu sklamaný pretože potencionálnych sponzorov som mal ovela ovela viacej no keď prišlo k tomu aby prispeli nejakou maličkosťou nestalo sa tak. Nevadí. Snáď ich prehovorím na budúci rok. No v každom prípade sme v Skýcove súťažiacim rozdali veci v hodnote viac ako 925 Eur!!!!!!!!!!!!!
Wow.
Dúfam že budúci rok bude minimálne tak dobrý ako tento (no som presvedčený že to bude lepšie), že všetci strelci sa kvalitatívne posunú o ďalší level. Ako ste vlastne vy sami potvrdili už teraz môžeme bezproblémov konkurovať väčšine zahraničným strelcom tak im to na budúci rok pri prvej príležitosti natrime!!!
Samozrejme ešte raz gratulujem všetkým víťazom, všetkým oceneným, ale hlavne chcem opakovane poďakovať všetkým „nováčikom“ ktorých sme touto bodkou sezóny určite presvedčili o tom že SAFTA neni žiadna blbosť a jej súťaže sú maximálne seriózna záležitosť no stále v duchu kamarátstva, srandovania, ale tiež povzbudzovania jeden druhého aj napriek tomu že všetci sme si navzájom súpermi.
Ale hlavne že vždy to bude o stretávaní sa dobrej partie kamošov
Už nech je február...