no igi79...ja nevim proc si sem napsal to co si napsal? Nejak to nechapu nebo jsem to spis pochopil tak, ze kdyz nemam ,,techno pazbu,, jako ty na sve zbrani nemuzu delat FT nebo jinak soutezit? Nebo kdyz na ni mam QF ze jsem out.
Vysvetlim ti rozdil mezi mnou a olympijskym strelcem(myslenkou)........ olympijsky strelec dela jen to ze strili a strili a strili,trenuje,zlepsuje, atd...nedela nic jineho ....tudis je to jeho prace a je za ni placeny a tak si muze dovolit ztratim nejakou hodinu denne tim ze plni kartus a neresi to. Ja jako pracujici clovek mam toho casu dost malo tak se snazim si ten zivot trochu ulehcit at uz to je quickfildem nebo velkou lahvi na plneni abych ji nemusel porat chodit plnit...to napriklad.
Jinak olimpijska ,,myslenka ,, filozofije ,, kterou tu uvadis je DAAAAAAAAAAAAVNO ta tam ..... driv lidi normalne pracovali a za vydelane penize sportovali protoze je to bavilo a chteli to delat,neceho dosahnout prakticky bez odmeny...ted je to jeden velky casto spinavy byznys
Ja strilim protoze me to bavi stejne jako rybarina ve ktere mam uz tolik penez za 5let, ze takouvou pusku bych mel uz minimalne 4x i s optikou.
To ze se nekomu libi drevo a druhemu plast nebo hlinik je kazdeho vec a ty nemuzes nikoho odsuzovat ze se mu nelibi co tobe.
Kvalita me zbrane je s tou tvou minimalne srovnatelna at uz v konzistenci,presnosti nebo zpracovani. Na MS jich take par bylo i sposta zbrani ve dreve. Osobne mi Steyer FT prijde studeny jak psi cumak a nechci ho, ale tim nerikam, ze je spatny nebo ze se nemuze libit nekomu jinemu
Tim ze bych na tuto vetrovku dodelal QF bych si zivot usnadnil a i zbran posetril. Obcas kdyz uz cas mam tak vystrilim i pres 500ks diabolek za den (coz je 10x plneni a 40x sroubovat kartus... osobne si myslim, ze pro tu zbran to taky neni zadna hitparada) a jeji ,,cenu,, bych urcite nesnizil.
Olimpijsky vitez ze me na 99,99999999999999999999999999999999999999999 procent nikdy nebude a popravde ani o to nestojim...je to pro me ciste zabava, relax a lidi co jsou kolem, ne prace
Pracuji proto aby tohle byla pro me zabava a mohl si udelat radost treba koupi nove zbrane nebo o ni alespon snil, tak mi to nekaz
. Ty mozna mas ambice byt mistrem sveta, ale ja rozhodne ne. A tak to zustane!
Je to pro me CISTA RADOST v tomhle podelanym svete