Slovak Airgun Field Target Association

Diskusné fórum SAFTA a priateľov vzduchových zbraní
www.ft-hft.sk www.sportovastrelba.sk
Aktuálny čas je 26 Dec 2024, 05:18

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 103 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Ďalší
Autor Správa
PoslaťNapísal: 21 Apr 2012, 20:43 
pokročilý
pokročilý
Obrázok užívateľa

Výborná akcia! :super:
Tu nájdete nejaké foto: http://ulozto.sk/xGNJFtE/ft-skycov-2012-zip

- Steyr LG110HP, Nikko Stirling Diamond 10-50x60, Hawke Match Mount Weaver, JSB Express
- AirArms Pro Sport, Hawke Tactical 8,5-25x42, BKL 360MB, JSB Exact 4,52

PoslaťNapísal: 21 Apr 2012, 20:52 
vo výslužbe
vo výslužbe

Serpa vďaka za super trať a rozmanitosť počasia. Organizačne zvládnute tiež na jednotku. Zase budú skvelé spomienky aj na ubytko a turbo obsluhu.

PoslaťNapísal: 21 Apr 2012, 21:43 
Moderátor fóra
Moderátor fóra
Obrázok užívateľa

Pani a damy, to Vam patri velka vdaka, pretoze aj napriek nepriazni pocasia ste prisli v hojnom pocte... Som nesmierne rad , ze sa Vam pacilo a slubujem, ze nadstaveny standard udrzime, ak nie prekoname...
Netreba zabudat aj na ludi, ktori boli napomocni pri stavbe a skladani trate, VELKE DAKUJEM... Nesmierne ma tesi a citim velke zadostucinenie, ked pocuvam a citam, ako sa Vam pacilo...

PoslaťNapísal: 22 Apr 2012, 09:06 
senior
senior
Obrázok užívateľa

peter,si matador.tak si to dal dokopy.. lepsie sa nedalo.super a dakujeme.super ludia,pocasie vseho druhu :mrgreen: ,trat paradna,vysledky preverili pripravenost..no klobouk dolu pane.. :merci:
onder..pekne fotecky :)

PoslaťNapísal: 22 Apr 2012, 10:02 
vo výslužbe
vo výslužbe
Obrázok užívateľa

no my sme len rozoberali nedalo sa prist v piatok.
vdaka za trať aj za fotky. :thumbup:

PoslaťNapísal: 22 Apr 2012, 10:37 
profesionál
profesionál
Obrázok užívateľa

lubos175 píše:
peter,si matador.tak si to dal dokopy.. lepsie sa nedalo.super a dakujeme.super ludia,pocasie vseho druhu :mrgreen: ,trat paradna,vysledky preverili pripravenost..no klobouk dolu pane.. :merci:
onder..pekne fotecky :)

Mimochodom preklad slova "matador" do slovenciny je zabijak, najomny vrah (od slova matar = zabit)

PoslaťNapísal: 22 Apr 2012, 12:07 
vo výslužbe
vo výslužbe
Obrázok užívateľa

Ivco-Ivan píše:
no my sme len rozoberali nedalo sa prist v piatok.
vdaka za trať aj za fotky. :thumbup:

Čo ste rozoberali "pán Ivco-Ivan" akože tie medaile, tak to hej to si pekne rozobral, alebo máš na mysli potom po súťaži keď si rozobral pušku a bolo vymalované :mdr3:

PoslaťNapísal: 22 Apr 2012, 12:11 
vo výslužbe
vo výslužbe
Obrázok užívateľa

ved hej to sa mi budeš ešte dlho smiať. :D
našťastie mame v partii teba. ešte raz vďaka. :) :thumbup:

PoslaťNapísal: 22 Apr 2012, 13:22 
vo výslužbe
vo výslužbe

Sme doma aj mi.
Aby som bol úprimný obával som sa toho že sa súťaž ani neuskutoční. Som rád že napriek dažďu sme pretek odstrielali bez prerušenia.
Stále som mal pocit, že je medzi nami pár ludí ktorý by v takomto počasí (v daždi) ani nevytiahli pušku z púzdra no teraz je už jasné, že sme prešli (a nielen členovia SAFTA) od toho "pohodovo-zábavného" strielania jedine v teplúčku, suchu a iba keď svietilo slniečko k abdsolútne serióznemu a plnohodnotnému súťaženiu bez ohladu na počasie.
Viem že sa opakujem a niečo podobné som už niekde písal, no nedalo mi...
Príprava bola na jednotku a vďaka tomu že Šerpa vopred pripravil presný plán dráh a rozloženia sklopiek bola aj stavba bezproblémová a "rýchla".
Laťka sa posunula zase o niečo vyššie a som rád že sa vám páčilo. Ostáva nám dúfať že do tejto lokality sa budeme môcť vracať a zároveň verím, že nájdeme ďalšie nové lokality ktoré budú podobne kvalitné ako Skýcov.
Gratulácia víťazom a česť porazeným.

PoslaťNapísal: 22 Apr 2012, 16:46 
senior
senior

Nedávno som pristál na najvzdialenejšej planéte Košice asi ako posledný účastník. Určite viac ako 2. miesto ma teší skutočnosť, že som strávil super víkend so super ľuďmi, ktorých je čoraz viac. Vedel by som to aj každý víkend ale to sa nedá. Súťaž bola super, za čo vďaka všetkým zúčastneným, trať taktiež, za čo vďaka najmä Peťovi a sľubujem, že hneď ako to bude možné začnem medzi súťažami aj trénovať, aby ten (jak sa volá, neviem mu prísť ani na meno :happy1: ) jáj Ivco chodil so súťaží s dlhým nosom (aj tak ho má veľký :langue2: ).

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 103 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Ďalší

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia