došiel som domov a ešte teraz vstrebávam dnešný závod. V sobotu som sa nezúčastnil, mal som iné priority. Moje dojmy a na záver aj pojmy. Dráha bola postavená dobre na HFT závod, ktorý sa dal streliť aj v FT duchu. Žiadne povinné polohy, žiadne stopky
... Celý závod som si to užíval ako tréning, nie honba za bodmi, t.j. žiadne opieranie o "inkvizítorský" kolík a ani strom ( samozrejme že dotyk tam bol v rámci pravidiel ), pestril som si to povinnými polohami ( najmä kľak ) a miestami som si pustil aj stopky. Ako tréning to bolo dobré, aj keď miestami som musel vykúzliť naozaj okúzlujúcu polohu. Sklopky boli umiestnené v drvivej väčšine do 40 m až na jednu "celebritu" na cca 55-60m. Killzóny boli z drvivej väššiny 40-tky, redukované zas na podstatne kratšie vzdialenosti ako sme zvyknutý. Čiže za mňa to bol výborný tréning na naše súťaže. Ostatný kolegovia žali body, ja nie-zámerne som si to sťažoval.
Pojmy, resp. pojem bezpečnosť je u kolegov z česka ešte v plienkach, lepšie povedané-ešte sa nenarodila. Ja osobne som mal asi "158" krát namierené ústie hlavne priamo do ksichtu a si "286,5" krát bola zbraň odparkovaná tak, že mierila na mňa-z toho cca "285,3" krát zbraň jednoho strelca z vedľajšej skupiny. Jedného pekného, slnečného dňa tam niekto niekomu odstrelí hlavu-potom už bude neskoro.
to Petrof: tam sa ináč opierali zbrane, to keby si videl, tak Ti pretočí beľmami a ujdeš odtiaľ