Tak nakolko som nadmieru spokojny s mojou puskou a vyskytol sa problem,ze mi fuci regulator rozhodol som sa to risknut a poriesit po vlastnej osi,nakolko ak niekomu kto reklamuje EVO ho opravuju doma v pivnici,co potom ta moja chuderka AR20
Takze som sa rozhodol aj napriek moznej strate zaruky moju pusku rozobrat na cucky.
Prva vec,co ma zaujalo pri rozoberani je,ze sroby boli kapnute proti uvolneniu,co chvalim,hlinikovy kryt je ozaj urobeny presne a pekne zapada ako ma.
Hlaven je potreta dakym sajrajtom,aby klzala,no kto maze ten jede.K hlavni no je to kus zeleza,na konci o kruzok pre vystredenie v hlinikovom kryte.
Na moje prekvapenie pod regulatorom totalny sajrajt z mosadze,nechapal som ako je to mozne.Najprv som si myslel,ze za to moze to,ze pri nasrobovani
sa netrafim presne na zavit.Pri testovani som vsak prisiel na pravu pricinu a to,ze zavit na kartusi mosadz,zavit na puske ocel.Jednoducho pri kazdom natoceni
kartuse a zasa jej uvolneni sa vzdy stane,ze z mosadze dake to zrnko je.
Regulator som rozobral na cucky,ale este predtym som skusal kde fuci.Rozobral vycistil,poskladal a vysledok 0 bodov,cize su na rade o kruzky potom sa uvidi.