Ahojte.
Uz sme na Slovensku, prave sme u Pistu v Rimavskej Sobote. Mali sme tu odparkovane jedno auto. Tak som vyuzil Pistov internet.
Zazitok je to neopisatelny, bolo super, paradna atmosfera a nadherna lokalita. Vdaka kamosovi Janovi mame nafotene takmer 2GB fotiek a videi, postupne to zverejnime.
Ziskali sme cenne skusenosti ohladom paralaxy, ja osobne som tri dni len volnym okom odhadoval vzdialenosti, nakolko som nechal na optike original kolecko paralaxy, bohuzial osadene v gumenom lozku na optike, takze som mal velky problem s meranim vzdialenosti, kedze 30m,40 a 50 metrov mi to meralo stale na rovnakej pozicii kolecka. Takze iba odhad - preto take umiestnenie. Vznikali mi tam velke rozdiely medzi nameranim na kolecku a skutocnostou. Ta guma na slnku proste nebola stabilna. Bohuzial.
Ale kontakty co sme ziskali su na nezaplatenie, taktiez skusenosti a boli sme pozvani na MS 2011 do Talianska. Mame uz aj prospekt.
Vyborna akcia, perfektne zvladnute po organizacnej stranke. Viac info vecer a v najblizom case.
Ahojte.
Adrian a Tomas.