tak napíšem teda aj ja... príjemná nedeľa, jak traťou, prostredím, súťažou, tak počasím, ktoré vyšlo na jedničku... podla predpovede som očakával, že budeme viac zaebrlaný od blata
trať bola fajnová HFT, jediné asi čo by sa dalo pravidlám vytknúť bolo že boli malé 15 mm killzony asi bližšie ako 12 m asi 3-4 kusy, ale o to to bolo ťažšie a kupodivu tie mi pekne padali... najlepšia bola tá v stoji na 7-8 m pod 45° uhlom tam už sa killzona dosť zredukuje na elipsu a bolo treba zarátať aj zmenu trajektorie
, dobré boli tie potvory, ktoré sa strielali cez kríky a haluze a aj ked som si pohladom kontroloval kadial "ide" hlaveň, tak som tiež párkrát "zadrievkoval"...
ale aj napriek tomu, že trať bola náročnejšia (ak si odmyslíme 2-3 strelcov), tak sme sa všetci či už pcp či pružiny natesnali do 84% úspešnosti...
a teda mám ešte jeden technický poznatok, aj ked ten sa týka len mojej zbrane... 5,5 hlaveň v 13 J od 30 m dosť padá a stačí o nejaké 2 m sa seknúť v odhade vzdialenosti a už som na hranici killzony čo viedlo k asi 5 zásahom, kde som rozstrieštil diabolku na hrane a aj ked odfrklo z farby na "lízatku" tak potvora nepadla... čiže do novej sezony by som chcel poriešiť 4,5 a ešte by som potreboval poriešiť pravé koleno... ktoré síce vydržalo skoro celú súťaž... len k záveru sa ozvalo, ale zato doma som sa pomaly nevedel postaviť z gauča... kua že mladý človek... tu už nikto nič negarantuje...
takže podčiarknute, zhrnuté... že fajne