Asi by bolo lepsie platit spolu. Este teraz ma mrazi, ked si spomeniem ako som predaval do zahranicia Simoninu zostavu s BSA Scorpion. Platba prebehla cez PayPal. Pri prevadzani z PayPal uctu na osobny som poprosil kolegu o kontrolu toho co robim, je lepsi v anglictine, on hned ukaz, ja, ja ja. Tak som ukazal a on tie peniaze odmietol. So slovami, nejak sa to ......skus tam napisat, ja nemam teraz cas som ho par dni nevidel. Tak sa stalo, ze kupujuci mal tovar aj peniaze. Pisal som, telefonoval do centraly PayPal, svojimi odpovedami, ci mam vytvoreny ucet a ci som prihlaseny ma privadzali na pokraj sialenstva. Celu vec som nakoniec vyriesil s kupujucim, ktory urobil znovu prevod.
Trosku som odbocil, len som tym chcel povedat, ze nie som kamarat s elektronickymi platobnymi tranzakciami, na spolocnu platbu je tam aj formular, aspon myslim, ze je na to.
http://bds-field-target.de/wm2013/index ... 20Form.pdfV dalsej casti mozem porozpravat ako mi z uctu za noc odislo 5000€ ktore som tam ani nemal.