fero píše:
rollo píše:
Teraz som sa vazne zhrozil, ked pixi nastrielal take vysoke bodove zisky iba s prenasanim, co potom s nami narobi ked si osvoji preciznejsiu metodu klikania ?
No zabudne si naklikat, pretoci si kominok a podobne zaludnosti, ktore sa mne stale stavaju niekolko krat za sutaz. Moja skusenost pri prechode na klikanie z prenasania. Nevedel som, stale neviem a ani nechcem vediet co je MOA, true MD, half true mildot, kolko mm na x metrov je jeden klik a ine veci ktore tu boli spomenute. Rozhadzal som si v Stefanovej terce, zabil som pol dna a vsetko som si prakticky odskusal. Tak vznikol moj tahak. Do 20m po 1/2m a od 20m po 1m.
Aj tak rad citam tieto odborne debaty.
Tak, tak, čítam si aj ja, potom sa cítim ako škôlkár, čo zablúdil do učebne technickej univerzity... Rozumiem z toho akurát tie vaše podpisy. Zatiaľ som nevymyslel nič lepšie ako to, čo robí fero - až na to, že ja idem po 2 metre (mám v pláne), v reále po 5 metrov
A teraz, keď som vymenil pažbu, sa učím strieľať ako keby odznova - až keď budem mať ako-tak osvojenú techniku, môžem si robiť ťaháky