Som doma. Perfektna skusenost. Absolutne nelutujem, ze som tam bol. Myslim, ze na Slovensku ideme dobrou cestou. Organizacia bola dobra, na to, ze na kazdej z troch drah bolo 100 ludi pretek celkom odsypal. Koncievali sme okolo cca 16:00. Ked mam zhodnotit svoje vysledky. Prvy den, cervena draha, som sa len rozculoval, vytacalo ma porusovanie pravidiel, nedovolene doplnky na vybave, riesenie protestov rozhodcami. Do toho strelba cez bezpecnostnu capicku na hlavni, ktora mala byt povinna pri prenasani mimo kufra, alebo puzdra medzi stanoviskami a pouzival som ju ja, Serpa a tusim este jeden clovek. Bol som totalne rozhodeny, na sklopky v kopci som zacal mierit na horny okraj killzony. Prvy den 28 bodov. Pred druhym dnom, zlta draha, som si to v hlave zrovnal, nenechaval som sa nicim vytocit (znovu tam bolo dost rozporuplnych veci), z povinnych poloh som mal 8 bodov, celkovy vysledok 43 bodov. Treti den, cierna draha, zacal fukat vietor, ktory ako keby fukal z kazdej strany, strelba vo vetre mi velmi nejde, okrem toho z povinnych poloh som ziskal tusim iba dva body, vysledok 33 bodov. Celkovo som skoncil na 148 mieste. Nejake veci som odkukal a v blizkej dobe nasadim na moj Steyr. Ked sa pohrabem v mobile, dam aj nejake foto.
_________________ https://irongoat.sk/
|