Zasa sa trochu zastanem stavitelov trati, trate neboli az tak uplne jednoduche. Bolo vela sklopiek na dlhe vzdialenosti, hlavne treti den fukal neprijemny vietor. Na par drahach bolo treba mierit dost hore, povedal by som, ze viac ako na prvej drahe v Skycove. Vacsina strelcov si lihala a podsedak si davali niekde pod lopatky, co bolo podla rozhodcu proti pravidlam, ale neriesil to, lebo tak strielali vsetky esa. Svetlo tiez miestami bolo proti sutaziacim. Na druhu stranu poviem, ze na troch drahach bola iba jedina sklopka pod 9m a z tej bolo par ludi mimo.
Raritou bola Zero range. Boli vlastne 3. Z toho dve boli oproti sebe. Boli (udajne) v dostatocnej vzdialenosti, ale asi by nebol dobry pocit vidiet v optike niekoho mierit svojim smerom.
Sklamanie, asi pre kazdeho, boli obedove balicky. Surove parky alebo nejake klobasy (vsetko makky masovy vyrobok), to fakt nemusim. Tak mi kazde rano z balicka zostal dzus v krabicke za 5€.
Rarita, riesenie protestov. Nechce sa mi pisat o vsetkych pripadoch, ktore som videl, tak len jeden. V sobotu na stanovisku odstrielali dvaja ludia, (den predtym dalsich sto) a ked isiel treti, sadol si a zavolal rozhodcu, ze ma vetvicky pred sebou. Rozhodca zlomil par vetviciek, sutaziacemu to nestacilo, tak rozhodca odstranil velku haluz. V piatok by som ju tam dotrepal naspat, ale v sobotu som sa iba zasmial.
Zakazane doplnky - opora na stehno iduca z haku bola vidiet dost casto.
Celkovo som si trochu opravil nazor na Nemcov. Za zmienku stoji pomoc vo Ford servise s opravou auta gratis. Opravu previedol Pucel s podporou servisu Ford. Oprava Pucelovych okuliarov (tu istu opravu mu robili pred odchodom v BA za tusim 14€) tiez gratis. A vrchol je nas novy kamarat, ktory nam pocas majstrovstiev umoznil parkovat na doslova VIP mieste, vlastne najblizsie ako sa dalo, ked sme mu povedali, ze mame chore auto a nevieme kedy budeme roztlacat, co bola pravda. Na zaver nam este doniesol ukazat svoju fajku 800-ku, ktorej je majitelom.
Este pridam ako sa ma strielat spravne klak, miestami sa to bralo dost prisne, ale iba miestami.