Tak dám aj ja.
A snáď môžem takto...
Netreba ďakovať za vymýšľanie, plánovanie a stavanie dráh.
Som si istý že „hovorím“ aj za Peťa ak napíšem, že z našej strany to bola samozrejmosť, jasná záležitosť, ktorú sme spravili veľmi radi.
Práve naopak.
Ja by som chcel týmto poďakovať všetkým Vám, ktorý ste sa tejto súťaže zúčastnili a svojou účasťou ste podporili SAFTU ako takú, Field Target ako taký a vlastne svoj vlastný koníček (ktorý dúfam bude vás/nás držať riadne dlho- no ja s tým určite hodnú chvíľu nemienim seknúť
).
Verím že súťaž sa vám páčila, že dráhy boli O.K. (aj keď tá nedelná mohla byť možno o trošku ťažšia).
Naši Maďarský priatelia boli takpovediac v siedmom nebi pretože oni nemajú vela príležitostí strielať v takomto prostredí. To že nám to natreli asi nikoho neprekvapilo, no pre nás to je výzva do budúcna.
A aká výzva?
No trénovať, trénovať a zase trénovať.
Z tohto vyplýva fakt, že nie všetkým nám sa zadarilo tak, ako sme mali naplánované alebo predsavzaté, no o to viac ma teší fakt, že napriek tomu akože „neúspechu“ nikto nehádže flintu do žita. A niektorý už niekoľký krát po sebe
Som nesmierne rád že tiež „nováčikovia“ či už s lepšou alebo iba „základnou“ výbavou prisľúbili že ich momentálny akože slabší výsledok neodradzuje, ale práve naopak dávajú si do najbližších súťaží vyššie ambície a ciele a verím že FT-čku prepadnú naplno tak ako mi ostatný.
Bude to možno (vlastne dúfam v to) dobrý príklad pre tých ktorý si myslia, že FT je iba pre vyvolených, pre bohatých a že výbava na FT musí začínať niekde nad 1000 eurami.
No a samozrejme dúfam že nám spravia dobrú reklamu.
Výsledky:
Juniori aj MSR aj Slovak Open
Príloha:
Springer Slovak Open
Príloha:
Springer MSR
Príloha:
PCP Slovak Open
Príloha:
PCP MSR
Príloha: