A preco by som sa nemal na seba pozerat v zrladle ? Ved som pekny !!!
Okrem discipliny Sam Hawkins bola druha najzabavnejsia strelba na cca 15 mm gulicky zavesene v jednej vzdialenosti na snurke. Pointa bola v tom, ze po zamerani vzdialenosti musel kazdy strelec bezat 50 m k plechovej bude, zabuchat a behom spat. Nabit a hned strielat. Strasna prca sledovat niektorych clenov ako bezia. Tie vykriky a povzbudzovanie nemali chybu.
Jojo to zrkadlo nezahadzuj. Na zaklade dobrej nalady sobotneho blbnutia v Horarni ma napadlo, ze urcite by sme dokazali nieco podobne jednoduche sem-tam zorganizovat buduci rok aj po skonceni radoveho ligoveho kola. Dokazem si predstavit ako po ukonceni sutaze a zbaleni trate sa najdu ludia co sa chcu este aj takto zabavit. K disciplne Sam Hawkins mozme pridat napriklad este dve, napr. zopar klikov, ci drepov pred vystrelom, sklopka cez otvorene mieridla atd. Polozenie piatich sklopek na zem bez snur na 15 m nezaberie ziaden cas. V lete prichadza tma neskoro. Osobne nemam problem sa zabavit strelbou o hodinu-dve viac. Ved aj tak vzdy po sutazi len sedime a preberame stale tie iste vyhovorky
Juro, na ten kondenz som si uz zvykol, ked prichadzam v zime z vonku naucil som sa vzdy vybrat pusku z puzdra a nechat hodinu-dve v najchladnejsej miestnosti v dome. Takto to nemusim utierat.