Tymto prispevkom by som chcel dat trochu svojho k teme o obrovskom probleme pri zmene teploty u Steyra, ktory je riesitelny iba pilkou a epoxidovym lepidlom.
Par faktov: puska nastrelena a robeny tahak pri 39°C, v Limbachu, ked som neodolal a vymenil montaze. Nastrelene na 30m. Vcera pocas sutaze 0°C. Zostavu vlastnim skoro dva roky a mozem povedat, ze uz ju zacinam spoznavat (este prejde par zim, nez poviem, ze ju poznam). Co som cakal, to sa stalo. Cca od 30m som meral o 2 menej, teda pri namerani vzdialenosti som klikal podla tahaku o 2m viac. Od 7m do 20m som nadsadzoval asi 2mm. Od 20m do 30m to sedelo. V prvej casti som robil chyby charakteru, vietor fukal z pravej strany a ja som robil korekciu do lavej strany od killzony. Ked som sa ja zrovnal, druhu polovice trate (nebola vobec lahka), aj so stojakom som zvladol bez jedineho zavahania. Zaver: ak by som strielal BR, tak by som mozno riesil mm, ale strielam FT a som maximalne spokojny. Nastrel, aj tahak riesim z FT sedu, stolik som predal minule leto na strelnici v Stefanovej, ked sa mi ho nechcelo balit do auta. Ak by som znovu riesil pusku na FT, bez jedineho zavahania by som zobral Steyr LG 110 FT.