Príloha:
DSC_0148n.jpg [ 295.1 KiB | Zobrazené 1249 krát ]
Tak som si dnes povedal, ze pridam nieco v ramci HW-klubu. Kedze uz tu prevladaju Steyraci, aj my HW-ckari by sme sem tam mali dat o sebe vediet.
Uz sa neviem dockat, kedy zacne sutazna sezona 2014. Podsedak doplneny, diabolo dokupene, puska napudrovana. Podla vsetkeho sezonu odstrielam so starou znamou zostavou iba s malou zmenou. Vdaka Radenovej ochote a sikovnosti moju pusku zdobi novy palmrest. Vacsina prace je Radenova robota, ja som dotiahol iba par detailov. Drevo je buk, stlpik cez ktory ide jeden srob je kovovy. Povrchovku som riesil lakovou lazurou BORI odtien Orech. Nebolo to celkom idealne riesenie, mam tam az 8 vrstiev aby to malo podobny odtien ako pazba. Z tohoto dovodu na niektorych miestach je vidno, ze je tam velka vrstva. Mozno ak by som mal striekaciu pistol vyzeralo by to lepsie ako so stetcom. Urcite svoje spravila aj strata trpezlivosti po 5 vrstvach pri cisteni stetca po jeho pouziti.
Kovovy stlpik so srobmi som prestrekol iba jednoducho ciernym sprejom. Kedze palmrest je fixovany iba jednym srobom, musel som trochu laborovat s vyberom podloziek. Malo to tendenciu sa otacat okolo svojej osi. Mam tam v tamdeme perove spolu s dvojmaterialovymi podlozkami ( z jednej strany kov, z druhej guma ). Po prvych testoch to drzi celkom dobre. Spodnu stranu som podlepil gumenou sietkou predavanu ako protismykovu podlozku na palubovky aut. Ma dobry grip, celkom dobre sa to drzi.
Cakam na vhodnu prilezitost poriadne toto rozsirenie otestovat a overit posledny tahak. Neprekvapilo by ma ak by to zmenou uchopu o nieco posunulo nastrel. Nove balisticke nalepky pripravim az potom. Zostava ma aktualne 5,4 kg. Zatial idem bez V-mach, Mozno si ho v priebehu sezony kupim aj ja. Dufam, ze si najdem cas aspon na aky-taky trening.