tomcat píše:
Ivco & marekzcke
uzky okruh organizatorov, ale to neznamena ze tam nemozete byt... ja taketo slova ako uz dopredu odovodnit neucast a stratu bodov nazyvam jednym slovom... bullshit... jemne povedane vyhovorky
to asi neznamena, ze organizator moze byt ktokolvek.
tomcat píše:
alebo chces povedat, ze za to ze sa tam zucastnia organizatori (vecsinou domaci z daneho kraja/miesta) znamena, ze tebe tam nebude umoznena ucast... ? nechapem tvoj prispevok, skus ho prosim ta rozviest
lenze: aj keby nim mohol byt ktokolvek musi to byt oficialne aby sa tie body mohli zapocitat do tabulky => nutna ucast kompetentnych
tomcat píše:
ako ma suvis objektivne hodnotenie na zaklade ziskania bodov za cely rok s tym, ze sa nebudes moct z nejakeho dovodu zucastnit sutaze, a aku vyhodu bude mat organizator ked vzdy nim byva covek z daneho miesta, cize vzdy niekto iny...
na toto nemozem odpovedat pretoze si nedovolim niekomu zakazovat sutazit
ale zamyslam sa, ze taky rozhodca ci trener a cela ta organizacia napr. vo futbalovom tyme ma viac ucasti ako samotni hraci a nikto sa nezaujima na konci zapasu kolko minut bol na travniku hlavny rozhodca
tomcat píše:
kazdy ma moznost a je len na nom ci sa zucastni, ja si tiez musim dohadovat s kolegom volno aby som sa mohol na stretnutiach zucastnovat (tykaju sa ma totiz vikendove pohotovosti...)
da sa povedat, ze je tu urcita hierarchia. a skor sa termin posunie na cas kedy to vyhovuje top leadrom. ale mozno sa mylim.
tomcat píše:
jednoducho je mi jasne ze nie kazdy mame rovnake podmienky na to aby sme sa zucastnili na kazdej sutazi, ale je len na kazdom z nas aby si dokazal ten cas najst...
stale si myslis, ze ma kazdy rovnake podmienky?
dalo by sa reagovat na vsetky body ale uz teraz je vela citacii. avsak zdalo sa mi to prehladnesie pre tentokrat.
prosim neber to ako osobny utok. je to len komentar a netreba mi ani SZ. respektujem take rozhodnutie. sam som zvedavy na konecne vyhodnotenie a slubujem, ze nebudem na vysledok reagovat negativne ani ironicky..
EDIT: je to o kompromisoch a tu sa neda urobit. nic vsak nieje cierne a biele
Ale teraz ma napadlo. Ze by sa nebrala plna ucast najaktivnejsieho sutaziaceho. Ale iba tolko sutazi ako ma napr 3. v poradi najaktivnejsi. Samozrejme by sa vyradili tie najhorsie vysledky. Aspon o tie prvenstva aby to bolo vyrovnane. A vyhodu by mal aktivny sutaziaci v tom, ze si moze vyberat len tie lepsie vysledky.