Tak som doma, vybaleny, umyty. Aj ked do poslednej chvile som vahal ci ist, alebo neist, som rad ze som tam bol. V prvom rade musim povedat, ze v Polsku ma FT/HFT uplne ine postavenie ako u nas. Sampionat zahajovali oficialny zastupcovia mesta a dalsi pani v oblekoch. Bolo vidiet, ze nebola nudza o sponzorov. Zazemie a organizacia bola tiez na vysokej urovni. Trat bola zaujimava, vela dalekych sklopiek a malo takych, ktore Nikko neomeria, tusim len dve za dva dni.
K samotnej sutazi. V piatok bola moznost si zastrielat na nastrelovacej drahe. Neodkryjem predsa karty popredu, tak som vynechal. V sobotu rano prsalo, ved nastreluju len zbabelci. Vlastne som priniesol domov 1,5 kartuse vzduchu. V sobotu sa mi celkom darilo. Stratil som 5 bodov, z toho 3 na stoji. Mal som 35 bodov. Prvy v poradi mal o bod viac a treti o dva body menej.
V nedelu nas prvych troch v poradi spojili do jednej skupiny. Nastupil som maximalne koncentrovany, po prvom riadku (5 drah) kde bol jeden stoj a jeden klak som mal 9 bodov z 10 moznych. Veduci pretekar mal 6 a treti v poradi 7 bodov. Neskorsi vitaz bol zrely na uterak. V tom momente po prvej stvrtine som bol majster. Tak som sa zacal chovat. Koncentracia opadla, strielal som zbrklo, rychlo. Doslova som svojich superov posadil na kona. Neskorsi vitaz isiel potom az do konca bez chyby. Nakoniec som tvrdo musel bojovat o druhe miesto. Bol to nervak. Pat drah pred koncom som vedel, ze ked dam vsetky az do konca som celkovo druhy. Kolega s ktorym som bojoval o druhe miesto strielal predomnou a vzdy dal. Ja som nastupoval s tym, ze musim. Nastastie som si to v hlave zrovnal a dal vsetky az do konca. Aj ked ten koniec bolo skoro vsetko 40 + m a zacalo pofukovat. Mam rad taketo preteky. Nervak az do konca.
Kolegovia z Ciech obsadili tretie miesto v druzstvach a Maruska K. tretie miesto v junioroch. Nasa vyprava teda bola celkom uspesna.
Naozaj super akcia, mozem vrelo odporucit.