kirk píše:
JuroNR píše:
p.s. prečo neprišli vychodniary na MS? ved to bola dvojdňovka ktoru tu všetci chcu a nepomohlo ani to, ani raz za rok ani na tie MS, stredoslovaci to iste.
Za severné teritórium Spiš a Šariš reagujem, že cestu na MS "zablokoval" nepriaznivý zdravotný stav rodinných príslušníkov v posledný týždeň pred pretekom, resp.v inom prípade zamestnanie - a plánovali sme ísť jedným autom. Môžeš o tom špekulovať, ak sa ti chce, ale je to tak, priority sú priority... Aj keď sme sa všetci na MS tešili.
Ja za seba este doplnim. Dvojdnovky su fajn, pretoze ak sa mam niekam trepať 300 km tak to beriem ako vikendovy vylet. Bohuzial vecsina pretekov je pre nas na druhom konci chotara takze aj z cisto ekonomickych dovodov je to niekedy nerealizovatelne. Ako kirk pise je to o prioritach a aj napriek ponuke od Joja som svoju ucast so smutkom odriekol. JoJo tymto ti chcem za Tvoju velkodusnu ponuku aj takto podakovat a ver tomu, ze si to nesmierne vazim. Aj napriek vsetkym problemom verim, ze sa dvojdnovky chytia a ak to bude co i len trosku mozne samozrejme rad sa zucastnim, uz len z takeho malicherneho dovodu, aby ta celorocna vysledkova listina vyzerala uplne inac
A som rad, ze neoficialny titul v HFT ostal na Spiši