radeno píše:
Mozem zabudnut, ze niekedy vyhram sutaz ked stojim proti vedcom. Kurna ja nemam cas ani vystrelit mimo sutaz nie to este laborovat s chairgunom. V neposlednom rade ani vobec neviem co by som s tym robil. Ved ani neviem co to je MOA teda okrem nazvu
A ze BC to je titul pred menom nie ???
Co sa tyka MOA ja som silne pokrocil. Viem, ze je to 8 dielikov na mojom kominku, od jedneho cisla po druhe. Kolko to robi v reale a na kolko metrov ani netusim. Ked chcem posunut nastrel stranovo, alebo vyskovo, aby som som prisiel na to, na ktoru stranu mam klikat, tak otocim kominkom o pol otacky, aby som videl kam sa nastrel posunul a potom viem na ktoru stranu mam klikat. BC je balisticky koeficient, to je vsetko co o tom viem. Chairgun mi nikdy nesedel s realitou, tak ho nepouzivam.
Radsej dam na to, co si overim praxou. Tahak mam robeny v FT sede, ziadne stojany, v chlade nad 30m pridam k tomu co nameriam 1m, na zimu dam hore vykon o jednu dierku, z uchopu pravej ruky som vynechal palec, palmrest mam nastaveny na najnizsej polohe ako sa da. Na to vsetko som si prisiel sam a myslim, ze vysledkovo to nie je najhosie aj ked medzery v teorii mam obrovske.