Ahojte.
Dakujem za Vase nazory, ci uz tu vo vlakne, alebo v súkromných správach co som dostal. Niektori ste ma kvalitne zjazdili, preco sme to uz neriesili pred par rokmi.
Neuvazoval som o nejakaej pevnej pausalnej sume. Nikdy som to neprerataval na cas, alebo peniaze. Preto ani netusim o aku sumu by sa mohlo v nasich podmienkach jednat, kedze to neberiem komercne. Nechcem ani aby na to doplacali clenovia zvysenym clenskym, kedze na fore je dost uzivatelov, ktori nie su clenmi a vyuzivaju forum tiez. Prave preto som to chcel nechat na uplne dobrovolnom principe. Neplanujem na tom zarabat, takze som bol zvedavy na nazory Vas vsetkych.
Je tazke stanovit sumu, kedze rozsah prac je rozny a vplyva na to dost faktorov. Napríklad sutaze, tvorba fotogalerii, uprava stranok, tiez ked par ludom "prepne" na fore a potom treba forum cistit, riesit systemove veci a tak dalej...
Nechcel som zatazovat iba clenov SAFTa a nechcel som sposobit navysovanie clenskeho, mohlo by to byt kontraproduktivne. Prave preto som uvazoval o dobrovolnom prispevku uzivatelov fora. Kazdy ma ine moznosti a mozno niekto ma aj viac moznosti a nechce to podporit. Situacie mozu byt rozne a individualne u kazdeho uzivatela.
Kludne to mozem robit ako doteraz, len je to uz pridlhe obdobie a cas sa straca pod rukami.
Pracu pre forum a stranku som bral od zaciatku seriozne a beriem to tak aj nadalej.