Adam ďakuje. Ale nech sa ešte drží pri zemi. Dnešok mu už tak nevyšiel. Včera sa tak tešil, až dostal nejakú virózu a dnešok aj napriek odporúčaniu lekára:) odstrieľal s obrovským sebazaprením. Teraz už leží v posteli. Napriek tomu si ani dnes hanbu neurobil, aj keď na bedňu to dnes nestačilo. Ale zastúpil ho jeho učiteľ.
Ja som mal včera tie isté zdravotné problémy, ktoré Adam dnes, takže dnes sme si to asi vymenili. Dnes sa mi už strieľalo vo veľkej pohode. Prejavilo sa to aj na výsledku... Ľutoval som však Adama, ktorý si to neužil a vytrápil sa až do úplného konca.
My dvaja celkovo hodnotíme Smolník plným počtom bodov, nádherné prostredie, najčistejší vzduch v republike/ neďaleko Štós-kúpele/, výborná spoločnosť ľudí, pohoda.
Ďakujeme všetkým, ktorí pomáhali s organizáciou. Vyzdvihol by som Joja, ktorý nám poskytol know- how pri stavbe trati, drel tri dni v kuse. Neviem ako by sme to s Marcelom zvládli bez jeho pomoci. Veľké ďakujem ďalším členom Safty, ktorí hlavne včera sa veľkým kusom roboty pričinili na stavbe trati na dnešný deň a samozrejme pomáhali aj s rozoberaním.
Veľké poďakovanie a uznanie patrí Marcelovi, ktorí doslova celú zimu pripravoval túto súťaž, celú ju organizoval, s pánom starostom vybavil a úspešne ju realizoval.