Slovak Airgun Field Target Association

Diskusné fórum SAFTA a priateľov vzduchových zbraní
www.ft-hft.sk www.sportovastrelba.sk
Aktuálny čas je 22 Dec 2024, 21:08

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 79 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Ďalší
Autor Správa
PoslaťNapísal: 14 Apr 2016, 18:44 
vo výslužbe
vo výslužbe
Obrázok užívateľa

Toto patri do inej temy. Ale pridam aj ja nazor. Ako pisu hore naozaj nieje jedno i je yska 10 alebo 12 alebo 15. Drobne to rozhodne niesu.
Admin daj to tu do pucu. :)

PoslaťNapísal: 14 Apr 2016, 22:09 
veterán
veterán

Ivan a kde je take vlakno kde by sa tato otazka riešila? Vieš každy sudi toho druheho podla seba, ked je niekto bohaty, mysli si že všetci su bohaty, ked niekto robi s počitačom tak si mysli že všetci robime s počitačom, ale bohužial alebo radšej bohudik su aj take profesie kde sa pc nepouživa, napr. taky šofer, pekar, niekto kto robi za pasom atd. nebudem to všetko vymenuvať. Neviem si predstaviť ako šofer autobusu veze ludi do prace a pritom sa ihruška na počitači. Musi prisť domov narobeny jak hovado zapnuť pc zaregistrovať sa vyplniť prihlašku na suťaž a poslať štartovne, hodina v prdeli len taky hukot alebo eventualne sa može obliec a trepať sa do mesta niekde zaparkovať isť do banky a poslať štartovne-pol dna v prdeli. Ale samozrejme treba to organizatorom ulahčiť, s tym suhlasim, len si treba uvedomiť že aj suťažiaci su len ludia rôznych profesii a pod. Aj tomcat o tom nedavno slušne pisal, teda snažil sa, že niekto si to rozmysli na poslednu chvilu že pride na suťaž, niekto dostane volno až v piatok pred fajrontom a niekto ma zase odstavku na poslednu chvilu v elektrarnach a naopak sa suťaže nezučastni. Tak ja len tolko, ved vy to robite pre ludi.
p.s. ten prispevok nebol pisany na Ivana ani na nikoho, len pohlad z druhej strany barikady.

PoslaťNapísal: 15 Apr 2016, 05:30 
vo výslužbe
vo výslužbe

JuroNR, chcem sa ťa opýtať, tento príspevok tebe podobný si písal na písacom stroji či na PC? Fotky zo súťaže si pozeráš na TV? Inzeráty ohľadom predaja tiež píšeš na písacom stroji? Je zaujímavé, že keď tu dáš inzerát, tak nešomreš, že si to robil na PC a trvalo ti to hodinu. Keby si si podal inzerát cez nejakú spoločnosť do novín musel by si ísť do mesta zaparkovať a mať hodinu prípadne deň v prd....li. Nenapíšeš tu ako si zabil zbytočne čas. Prečo????? Lebo si to robil pre seba!!! To je ďalšia strana barikády. Môžeš urobiť súťaž tak aby boli všetci spokojný. Ver tomu, že neurobíš. Stále sa nájde niekto že mu bude niečo vadiť.

PoslaťNapísal: 15 Apr 2016, 07:39 
veterán
veterán
Obrázok užívateľa

Tiez mi eura nepadaju z neba, makam v dielni vlastnymi rukami ale nefajcim , nechlastam a uzivam si zivot kym sa da.
Kazdy konicek nieco stoji a za tyzden lyzovania zaplatim na vlekoch viac ako startovne za celu sezonu.
Neriesenim vysky ceny som mal na mysli to, ze to neplatim na ucet pre usetrene 2 EVRI ale je to jednoduchsie ak sa pouziva internet banking. Mne osobne vobec nebude vadit ak bude startzovne jednotne 12,- aby sa niekto necitil diskriminovany ale platba na ucet mi vyhovuje.

PoslaťNapísal: 15 Apr 2016, 08:44 
profesionál
profesionál

Na všetkých našich vzdelávacích seminároch a sympóziách pre lekárov, ktoré sú povinné a spadajú do ďalšieho kontinuálneho vzdelávania lekárov sa platí vopred na účet. Je možnosť aj na mieste ale je to podstatne drahšie, často je rozdiel v sume až 50%!! Takže je som na tento spôsob úhrady zvyknutý. Vyhovuje mi, že nemusím riešiť narábanie s peniazmi na mieste.

PoslaťNapísal: 15 Apr 2016, 12:08 
profesionál
profesionál
Obrázok užívateľa

Ale platia sa vyssie ciastky... Bankove poplatky tiez nieco zozeru.

Platba na ucet bola zavedena pre tych, ktorym to vyhovuje. Teraz sa z toho robi jediny, alebo idealny sposob.

Realita je, ze je to PODSTATNE pomalsi sposob platenia, ktory navyse nie je ani na mieste preukazatelny.
A nech sa so mnou nik nehada, ze sa stihne overene prihlasit do IB, stihne vyhladat cislo uctu organizatora, zadat vsetky parametre, potvrdit SMS skor, nez ja stihnem hodit 10 EUR do kasicky.
A kontrola bankovych vypisov a zoznamov zucastnenych tiez trva dlhsie, nez urobenie fajky v zozname a musi ju robit organizator na rozdiel od dobrovolneho pomocnika na sutazi.
Proste ludia argumentujte rozumne a urobme (ak to chcete) rozumnu diskusiu a dohodu. Zatial mi z toho platba bankou vychadza komplikovanejsia, mozno pri inych dohodnutych podmienkach by sa to dalo zefektivnit. Napr. rocny pausal zahrnuty v clenskom.

PoslaťNapísal: 15 Apr 2016, 13:04 
Moderátor fóra
Moderátor fóra
Obrázok užívateľa

Navrhujem túto debatu ukončiť tým, že spôsob platby a registrácie určí organizator. Rovnako aj výšku štartovného a časový rozvrh. Kto sa bude chcieť zúčastniť akcie, bude podmienky organizátora rešpektovať. Samozrejme si o tom môže kazdy myslieť čo chce.

PoslaťNapísal: 15 Apr 2016, 21:22 
Sponzor webu
Sponzor webu
Obrázok užívateľa

Temu neprecistujem, kedze tento problem sa tyka tejto sutaze.
Pokial by ste chceli debatovat o uhrade startovneho vseobecne, vyuzite samostatne vlakno. :)

Este k prispevku od JuroNR: viem, ze si pisal vseobecne a respektujem Tvoj nazor. Ale normalne to vyznelo, ze si si do mna a ostatných IT-ckarov dobre "kopol". Neberiem to v zlom. :) Ja tiez nemam zrucnosti iných profesii...

ŠSK Gemerská Poloma: http://www.ssk-gemerskapoloma.sk
Športová streľba: http://www.sportovastrelba.sk

PoslaťNapísal: 15 Apr 2016, 22:26 
veterán
veterán

Adrian, priznam sa že ani neviem o tom že si IT-čkar, ale paradoxne si potvrdil presne to čo som napisal že každy sudi podla seba. Presne tak isto sa mohol uraziť aj ten šofer autobusu, alebo pekar ktory po nočnej musi ešte vyplnovať formular a registraciu. Su medzi nami aj starši strelci ktory možu mať problemi s pc a určite aj su len to sem nenapišu. Na MS vam tiež pisal Kubajz že sa nevedia prihlasiť a že s tym maju problemi aj češi aj poliaci aj madari, takže nielen ja som ten dementny cez pc.
Ano suhlasim s tym že keby prišlo 80 ludi na suťaž tak peniaze poslane na učet organizatora ma vyznam, ale ked pride na suťaž 20 ludi tak ten vyznam sa pomali straca. Organizatorom suťaži ide podla mna o to aby prilakali čo najviac suťažiacich , aby sa to ich usilie odzrkadlilo na hojnom počte a tym padom aj na väčšom štartovnom, ale ked sa bude stale niečo nariadovať, a vyplakavať ešte ani suťaž poriadne nezačala, tak to ludi asi neprilaka. A možno sa mylim?
Zaplatiť štartovne to je ten najmenši problem, ine veci su dôležitejšie.

PoslaťNapísal: 16 Apr 2016, 06:07 
vo výslužbe
vo výslužbe

JuroNR to že si nevieš zadeliť svoj deň je vyslovene len tvoj problém!!!! Bolo by dobre keby si sa konečne spamätal a prestal tu zavádzať!!! Od zverejnenia súťaže do jej začiatku je mesiac tri, alebo dva týždne. To mi chceš povedať, že v tom období máš len samé nočné???? Nemáš jeden voľný deň na to, že keď chceš ísť na súťaž aby si vyplnil formulár???? Ten blud ktorý si tu napísal ti trval dlhšie ako vyplnenie formulára!!! Mne vyplnenie formulára trvalo 1 minútu!!!!! Teraz som si to stopol a urobím aj video. Písaním na iné fóra nebudem menovať stráviš kopec času a nesťažuješ sa, že to robíš po nočnej alebo neviem kedy. Ja nemám inú robotu v svojom živote len robiť súťaže lákať súťažiacich a profitovať na tom. Začni to robiť ty!! aby si zbohatol.

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 79 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Ďalší

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 6 hostia