Slovak Airgun Field Target Association

Diskusné fórum SAFTA a priateľov vzduchových zbraní
www.ft-hft.sk www.sportovastrelba.sk
Aktuálny čas je 22 Dec 2024, 22:20

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 79 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Ďalší
Autor Správa
PoslaťNapísal: 16 Apr 2016, 10:32 
pokročilý
pokročilý

Zareagujem na danu temu aj ked FT nestrielam. Vyska startovneho je na kazdom kto robi sutaz, na tom sa asi zhodneme :) registracia je dobra aby usporiadatel vedel s cca kolkymi sutaziacimi ma pocitat. To je tiez ok. Platba vopred na ucet je tiez na kazdom usporiadatelovi, tak to je v FT lige. Bol som v Smolniku a tam to bolo obdobne. Kedze robim HFT sutaz mozem napisat ze platba na ucet by bola pre mna praca naviac, kontrolovat kto zaplatil potom ak sa nezucastni prevadzat peniaze naspät atd.
Ale ak ste si na to zvykli taktiez ok. Co mi vadi su tie 2€ naviac kto nezaplati vopred na ucet :D nemusi mat zriadeny internet banking do banky to moze mat daleko, po registracii neni 100% iste ci pride, alebo proste je zvyknuty platit hotovostou a pod....
2€ su v dnesnej dobe vlaste skoro nic :D len ma zaujima v com sa navysi startovne o tie 2€, bodovacky su natlacene a myslim si ze sa jedna o par sutaziacich. To je len môj nazor, nic v zlom :D
Vsetkym vela sklopenych sklopiek.

PoslaťNapísal: 16 Apr 2016, 14:04 
vo výslužbe
vo výslužbe

Akým spôsobom platíš účet za mobil, inkaso atď?

PoslaťNapísal: 16 Apr 2016, 14:52 
pokročilý
pokročilý

Ja to platim cez net banking :D a ty? :D
Ja len pisem ako som uviedol vyssie kto nema zriadeny net banking alebo spominane okolnosti.
Ale ked si odpisal, cim sa to navysi o spominane 2€ ?
Predsa 10€ si kazdy pripravy a zaplati na sutazi a prachy si daj rovno do vrecka :D nemusis zhanat skatulku ci iny uschovny box :D predsa sa jedna o par ludi.
No a v Smolniku som platil v hotovosti :D :D

PoslaťNapísal: 16 Apr 2016, 15:27 
vo výslužbe
vo výslužbe

Zrovna mobil mi chodí automaticky ostatné cez IB. Ak niekto platí šekmi, tak mi nepovedz, že sa nedá popri tom urobiť jedna platba navyše. Ďalej za ten mesiac, alebo tri týždne nikto nejde na nejaký nákup alebo do mesta. Zatiaľ tu čítam 1500 dôvodov ako sa to nedá typické pre Slovákov. Ohľadom tých 2€ píšem za seba. Je to daň za to, že tam musím sedieť a čakať kedy sa niekomu uráčiť zaplatiť, ďalej že som musel vytlačiť kopec prázdnych bodovačiek a aby som mohol vydávať, tak som musel navštíviť banku, alebo sa prosíkať niekde v markete aby mi rozmenili peniaze čo nie všade sú ochotný, tak si musíš kúpiť nejakú blbosť aby si mal drobné. Čo takto opačný a ústretový príklad, viem že idem na súťaž a viem to už niekoľko týždňov dopredu. Čo by sa mi stalo keby som si za ten čas pripravil presne štartovné keď som odignoroval platbu na účet aj napriek tomu, že mám IB? Slovenská škodoradosť. Vytasím tam 50€ alebo 100€ nech sa organizátor zapotí. Zverejním tu tri videa, len to trvá dať na YouTube. Po tom bude pre mňa téma štartovného uzavretá.

PoslaťNapísal: 16 Apr 2016, 15:46 
pokročilý
pokročilý

No to mas pravdu ze sa tym zamestna jedna osoba, inak bodovacky s menami uz mas vytlacene, oni sa uz registrovali len neplatili startovne prevodom, ale v podstate mas pravdu :D
Proste je to v SAFTE zauzivane takto a treba to respektovat.
Este mam otazku toto plati pri vsetkych SAFTA sutaziach, myslim tie 2€ ci je to na kazdom usporiadatelovi ako si to zada v propoziciach?
Dik maj sa.

PoslaťNapísal: 16 Apr 2016, 16:07 
vo výslužbe
vo výslužbe

Trochu vytrhnuté z kontextu. Ak niekto ma vytlačenú bodovačku, tak platí to čo je napísané za prázdnymi bodovačkami. SAFTA doporučila štartovné a spôsob. Organizátor sa môže zariadiť podľa svojho. S tou druhou vetou súhlasím a doplním, že rešpektovať treba nielen SAFTU ale aj akéhokoľvek organizátora nemusí byť zrovna SAFTA.

PoslaťNapísal: 16 Apr 2016, 19:20 
expert
expert
Obrázok užívateľa

Tak chcem podakovat usporiadatelom za dnesnu sutaz.
Naozaj pekna lokalita.
:super: :super: :super:

PoslaťNapísal: 16 Apr 2016, 19:39 
vo výslužbe
vo výslužbe

Vložím sem videa ako som sľúbil. Výroba a vloženie na WEB mi zabralo dosť času. Dal som si tú námahu preto aby videla aj široká verejnosť čo čítala príspevky niektorých, že ich tvrdenia sa absolútne nezakladá na tom čo píšu a robia zbytočne z komára somára a organizátor je normálny človek a nie ten čo ľudí zbytočne šikanuje a žiada nesplniteľné veci. Budem tu citovať príspevky niektorých.
JuroNR píše: Neviem si predstaviť ako šofer autobusu veze ludi do prace a pritom sa ihruška na počitači. Musi prisť domov narobeny jak hovado zapnuť pc zaregistrovať sa vyplniť prihlašku na suťaž a poslať štartovne, hodina v prdeli len taky hukot alebo eventualne sa može obliec a trepať sa do mesta niekde zaparkovať isť do banky a poslať štartovne-pol dna v prdeli.
Odkaz na video ohľadom registrácie: https://youtu.be/tzNI9oto1iQ
Odkaz na video ohľadom úhrady štartovného: https://youtu.be/gTeNfqlCaCg
Ten kto sa pravidelne registruje a ten čo používa IB na platenie poplatkov dosiahne približne takí istí čas ak nie lepší. Pripusťme, že menej zdatný to urobí za 20 min. čo je už podľa mňa blbosť. Stále to nie je hodina v prdeli!!!! Ako som už písal inde budem sa opakovať. Keby som zrovna musel ísť uhradiť štartovné do banky prípadne na poštu, tak si to zadelím tak aby som nešiel len kvôli štartovnému, ale spojím to s inými platbami, ktoré robím mesačne pravidelne.

MZPRX píše: Ale platia sa vyssie ciastky... Bankove poplatky tiez nieco zozeru.

Platba na ucet bola zavedena pre tych, ktorym to vyhovuje. Teraz sa z toho robi jediny, alebo idealny sposob.

Realita je, ze je to PODSTATNE pomalsi sposob platenia, ktory navyse nie je ani na mieste preukazatelny.
A nech sa so mnou nik nehada, ze sa stihne overene prihlasit do IB, stihne vyhladat cislo uctu organizatora, zadat vsetky parametre, potvrdit SMS skor, nez ja stihnem hodit 10 EUR do kasicky.
A kontrola bankovych vypisov a zoznamov zucastnenych tiez trva dlhsie, nez urobenie fajky v zozname a musi ju robit organizator na rozdiel od dobrovolneho pomocnika na sutazi.
Proste ludia argumentujte rozumne a urobme (ak to chcete) rozumnu diskusiu a dohodu. Zatial mi z toho platba bankou vychadza komplikovanejsia, mozno pri inych dohodnutych podmienkach by sa to dalo zefektivnit. Napr. rocny pausal zahrnuty v clenskom.

Ešte jeden príspevok od MZPRX: Prevodom je to zbytocne komplikovane (ani neviem komu a kde zaplatit...). Zaberie to rozhodne viac casu, nez platba v hotovosti.

Z videa ohľadne platby štartovného ste mohli vidieť môj čas a spôsob akým som to urobil. Čas 2:08. Spôsob akým som to urobil bol ten, že s prihlasovacieho formulára https://docs.google.com/forms/d/1KkMClG ... rm?c=0&w=1
som skopíroval IBAN (číslo účtu) ktoré tam zverejnil organizátor. Nemusel som hľadať v žiadnom zozname. Myšou som označil čo chcem skopírovať a použil klávesu CTRL ktorú som držal a ťukol do písmena C (kopírovať). Na stránke IB som do riadku IBAN vložil to čo som skopíroval a použil CTRL ten istý spôsob, ale namiesto C som ťukol na písmeno V (vložiť). Vyplnil ostatné potrebné položky. Takže tvrdenie v červenom nie je pravda!!!! Čas 2:08 nechám na Vašom posúdení či je veľa. Vo videu píšem viac.
V poslednom videu je citácia aj pokec. Nebudem to písať aj tu. Ak niekto nestíha čítať text video si vie zastaviť. Takže týmto je z mojej strany ukončená téma ohľadom štartovného. Na ďalšie príspevky nebudem reagovať najmä od tých ľudí čo nič pre tento šport neurobili, len sa neustále sťažujú. K tejto téme viac a trochu inak vo vlákne pre členov.
Odkaz na video kontrola uhradenia štartovného: https://youtu.be/iiBmVwGgQA4

Videá ponechám do 19.4.2016. Potom ich odstránim.

P.S: Deadline (koniec registrácie) je do stredy na každej súťaži. Je to preto aby organizátor si vytlačil bodovačky a diplomy a zariadil ostatné veci. Rozumej tomu tak, že do stredy by mali byť všetci prihlásený a uhradené štartovné. Nie, že v stredu sa prihlásim. Ja osobne tlačím všetky dokumenty vo štvrtok v piatok od 8:00 staviam trať a na PC už nejdem. Ten čo sa prihlásil ešte v stredu ma bodovačku vytlačenú. Lepšie sa je zaregistrovať aj keď neviem či dôjdem. Slušnosť káže keď nemôžem prísť telefonujem, faxujem, píšem SMS alebo ss. Prípadne na fórum v danom vlákne.

PoslaťNapísal: 16 Apr 2016, 22:27 
Moderátor fóra
Moderátor fóra
Obrázok užívateľa

Tretie kolo dostrielane... Pocasie vyslo na jednotku...Prví traja nastrieleli po 44 bodov, gratulujem. Ja osobne som prehral zavod na poslegnych styroch stanovistiach... Trat rozmanita, narocna na polohy... Tesime sa na stvrte kolo...

PoslaťNapísal: 17 Apr 2016, 17:09 
Moderátor fóra
Moderátor fóra
Obrázok užívateľa

Dalsie dve kola FT ligy su za nami. Vyskusali sme novu lokalitu. Javorinka je v peknom prostredi s dobrym zazemim. Ma urcite velky potencial a ma co ponuknut aj do buducnosti. Vdaka Pedrovi za objavenie a zorganizovanie. Samozrejme aj ludom co mu s upravou terenu a stavbou drah pomahali. Vsetci odviedli dobru pracu. Bol to naozaj velmi prijemne straveny vikend so super partiou.

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 79 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Ďalší

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia