Bola to parade. Sedim v praci, celkom som za posledne 3 dni zabudol co mam dnes robit.
Velka vdaka hlavne Serpovi. Zacinam mat pocit ci sa nemusim obavat o jeho dusevny stav, ved kto v dnesnej dobe si vezme dovolenku, necha doma rodinu a niekolko dni brutalne nielen fyzicky maka iba pre potesenie inych. Ved toto nieje normalne !!! A uz vobec nie na slovensku a v dnesnej dobe !!! Ked si uvedomim, ze aj v nasom klube su ludia, ktori nepohnu ani prstom aj ked ich clovek priamo o nieco poziada, Serpa je proste nadclovek !!!
Ja som trpel na tom upeku asi zo vsetkych najviac. Doma som si uvedomil, ze som sklopil iba jednu jedinu sklopku zo vsetkych drah pod priamym slnkom. Za cele dva dni je to sialena statistika.
Moje telo odmietlo fungovat v "normalnom FT rezime" v tej teplote. Vsetko bolo nedostatocne, zle som videl, triasol som sa ako drahy pes, vysoka tepovka, nemyslelo mi to. Ked som videl ako Serpa stavia sklopky pre rozstrel na luku v style MS v Litve, ze naco tam ja idem, mohol som radsej rozoberat trat. Pred rozstrelom som sedel asi 5 min na podsedaku v chladku a oblieval som sa vodou. Nebyt tej flase mineralky co som nasiel po niekom nedopitu v trave,urcite by som neprisiel na to co mam robit so sebou v pripade tychto tazkych podmienok na ME v Madarsku....