ze by si mal zly kus?
ja som HW nikdy po rozobrati a opetovnom zlozeni (pazba, hlaven, objimka na hlavni, optika, rozobraty blok tela, blok s prepustacim kanalikom) nemusel nikdy nastrelovat, vzdy mi to strielalo tak ako pred rozobratim, cize ziadna zmena nastrelu...
mimochodom, strielal som v lete, potom na jesen v SNV (bolo dost veterno...) a teraz v Ziline, kazdy kto bol a vie ze zmena teploty od leta po Zilinu bola viac ako 30°C, pricom pred Zilinou bola ta kompletna rozborka
a jedina zmena v nastrele bola stranova... a to bolo presne to, ze co som v SNV naklikal kvoli korekcii vetra, som v ZA z dovodu bezvetria len vratil spet na hodnotu z leta, a ziadna zmena v nastrele... cize ja by som pri spravnom zlozeni az taky problem nevidel v probleme zmeny teploty, pri drevenej pazbe by som vecsi vplyv videl skor vo vlhkosti...
a mozno mam len vinimocny kus
co sa tyka zleho vplyvu ak diabolka musi prechadzat ponad vzduchovy kanalik a cez hrany zasobnikov kym sa dostane do hlavne tu aj na GS ci vzduchovkaroch uz bolo vela krat spomenute a zopakovane, takze to nie je ziadna novinka... a myslim ze kazdy si je toho vedomi, tu sa neda nic ine len suhlasit
a to ze by HW100 neprestrielalo Steyra ci Evo? ved sa staci pozriet ako dopadli sutaze u nas ci vedla v Cechach... vysledky hovoria jasne
cize mne z toho vyplyva ze mozeme tu debatovat kolko chceme co je lepsie, 60% uspechu je v strelcovi a ak je krepi strelec, nepomoze mu ani extra vyberova vzduchovka s extra hlavnou...
uvidime ako dopadne sezona 2011...