Bench rest píše:
Ďakujem, niekde už tú mBank nájdem lebo ja to tam musim vložiť fyzicky a bohužiaľ vždy to je do inej, raz Slovenská sporiteľňa potom Tatra banka a pod. ale chápem že usporiadateľ súťaže sa s tym nechce zdržiavať pred sutažou nakoľko má dôležitejšie povinnosti .
JúúúúúJ chlapi moc ma to mrzí že čo som dal ale v dobrom som to naozaj myslel s tými povinnostami usporiadataľa pred súťažou samotnou a verím že keby niekto na poslednú chvíľu sa chcel zúčastniť tak určite by mu daný riaditeľ preteku umožnil platbu v hotovosti. Ja som totižto myslel že to ide stále na účet SAFTY a asi to vždy ide tomu kto organizuje ligové kolo. Palko veď nás teraz nebi keď už si ten "železný muž" či aký to Kličko.
Pedro máš úplnú pravdu len mám v memory jedno číslo účtu (SAFTA členské) ,potom zaplatím, ďalšie kolo pozerám,a iné číslo tak prepíšem si ho že asi ho SAFTA zmenila a zase zaplatím, dnes kukám jak *** že zase zmenili číslo účtu alebo som fakt mimo ale potom mi došlo že proste členské je účet SAFTY a štartovné sa platí na účty usporiadateľa. Takže ako dobre viete ja si prácu "staviteľov tratí" a všetkých čo vždy dajú ruku k dielu nesmierne vážim a samo že v kľude pôjdem do tej mBanky len škoda že to nejde na jeden účet a ja som naozaj posledný čo môže tu niečo kritizovať lebo tento rok som nepostavil ani jedinú sklopku.