Moje skusenosti s BARom: - urobil som objednavku 15.11. - 5ks ocnic, mal zaujem i @lubor - neprisiel ziadny potvrdzovaci email s vyplnenymi udajmi - prisiel e-mail z paypalu, poziadali o zaplatenie sumy - suma bola bez postovneho - zaplatil som to - doteraz mi nic neprislo Na stranke maju, ze ak chces nieco s nimi riesit, musis telefonovat/faxovat. Email, pre velku vytazenost, nemaju zverejneny. Pre mna osobne, v procese objednania kopec chyb. Potom som sa na ich stranke dostal k info, ze po objednavke mi poslu email s konecnou sumou. Zaver: asi som v objednavkovom formulari vyplnil zle ze som zo Slovenska, a prijali to ako domacu objednavku. Viac to uz neriesili. Uz som zozbieral emaily na nich, a cez vikend im konecne mailnem. Nejake podobne problemy mam aj s gun.cz, resp. ich slovenskou partnerskou "strankou" - pazba.sk . Chcel som kupovat slnecne clony na moje puskohlady, v novembri nemali na sklade. Slubili, ze hned ako pridu, daju mi avizo. Cakam doteraz. Medzicasom som si kupil 3D tlaciaren, a tieto veci som si vytlacil. Uvidim, dokedy vydrzia.
|