Slovak Airgun Field Target Association

Diskusné fórum SAFTA a priateľov vzduchových zbraní
www.ft-hft.sk www.sportovastrelba.sk
Aktuálny čas je 22 Dec 2024, 11:23

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 42 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5  Ďalší
Autor Správa
PoslaťNapísal: 25 Máj 2017, 12:07 
Moderátor fóra
Moderátor fóra
Obrázok užívateľa

Samozrejme, že to nie je povinné, ale podľa môjho názoru to robí súťaz zaujimavsou.

PoslaťNapísal: 25 Máj 2017, 12:17 
profesionál
profesionál

Chlapi nie je to dobre. Tu napr. Adam.v sobotu na 6 . Podla tejto prilohy zacina na 5 v sobotu. Je to pomotane.

PoslaťNapísal: 25 Máj 2017, 12:39 
vo výslužbe
vo výslužbe

Teraz už na to nemám čas. Doma to odkontrolujem a prípadnú nezrovnalosť budem konzultovať s programátorom. Keď to nebude pasovať opravím to podľa pdf súboru. Vďaka za upozornenie.

PoslaťNapísal: 25 Máj 2017, 15:21 
senior
senior
Obrázok užívateľa

Ja mam iba jednu prosbu. Ak ma niekto zvysny podsedak poprosim o zapozicanie kedze mame iba jeden. Dakujem

:winner3:

PoslaťNapísal: 25 Máj 2017, 16:01 
vo výslužbe
vo výslužbe

Budeš ho mať. 0,10€/ min. :D
Inak je ultra presný výhra zaručená.

PoslaťNapísal: 25 Máj 2017, 21:23 
senior
senior
Obrázok užívateľa

JoJo dam ho Adamovi ja nepotrebujem :D Ja som vyhral v ten den ked som sa prihlasil a konecne sa dostanem medzi vas. Inac nasiel som vedro plastovych guliciek do nastrelovacich vakov. Prvemu kto si pride k autu tomu ich darujem.

:winner3:

PoslaťNapísal: 28 Máj 2017, 18:26 
Moderátor fóra
Moderátor fóra
Obrázok užívateľa

Perfektna akcia, ale na to sme si v lokalite Skycov zvykli. Pekne, narocne trate, k tomu v sobotu silny, v nedelu slabsi, ale o to zakernejsi vietor. Slnko v nedelu zohralo tiez dolezitu ulohu, hlavne na luke optiky prestavali stihat. Serpa s pomocníkmi odviedli znovu perfektnu pracu.
Po sobote to bolo velmi vyrovnane, ved prvých 11 strelcov bolo v 3 bodoch. Skoda ze sme nezvladli nedelu a nedotiahli to do vitazneho konca. Blahozelam vitazom.

PoslaťNapísal: 28 Máj 2017, 18:38 
expert
expert

Ďalší ročník Slovak Open a Majstrovstvá Slovenska sú za nami. Organizácia na špičkovej úrovni. Výborne postavené trate, preverili spolu s vetrom všetkých strelcov o čom svedčili aj výsledky. Po prvom dni to vyzeralo nádejne, avšak povestný kopec a lúka v nedeľu rozstriedili strelcov podľa skutočnej výkonnosti. Trate boli bezchybne pripravené, pre mňa osobne, asi najťažšie čo sa strieľa na Slovensku.
Kvalitu súťaže si pochvaľovali aj maďarskí strelci, ktorí sa podľa ich vyjadrení, veľmi radi zúčastňujú tejto už štandardne výborne pripravenej akcie.
Ďakujeme serpovi a spol. za výborne pripravenú súťaž ako aj občerstvenie počas a po súťaži.
:google:

PoslaťNapísal: 28 Máj 2017, 18:52 
profesionál
profesionál

Vďaka všetkým, ktorí nám pripravili túto perfektnú súťaž na čele so Serpom. Veľká škoda, že aj iné okolité štáty nevidia takúto organizáciu v prírode, ktorú nám naozaj môže závidieť hocikto. Bol to sviatok v FT disciplíne.
Po sobote som si myslel, že už nič horšie ako ten nárazový vietor nemôže byť. Veľmi som sa mýlil. Vidno, že stále chýbajú skúsenosti. Toto sa však ťažko dá natrénovať. Po nedeľnej obedňajšej slnečnej lúke sa chystám k očnému na kontrolu. Bolo to frustrujúce. Všetky moje nádeje skončili na tej lúke, žiaľ ako už nie prvý raz. Sklamanie bolo veľké, ale dokonalú náplasť mi poskytol môj syn. Seba musím prehodnotiť a rozhodnúť čo ďalej....

PoslaťNapísal: 28 Máj 2017, 20:53 
vo výslužbe
vo výslužbe
Obrázok užívateľa

Priatelia, to bola parada. :super: Serpa vymyslel asi najtazsie strielanie co sme v Skycove kedy mali. Ako uz pisali kolegovia vyssie, skycovske prirodne faktory oddelili zrno od pliev.
Pre mna bol TOP zazitok pri zaverecnom rozstrele. Ked som videl na luke Serpom pripravene sklopky, preglgol som. Bol som presvedceny, ze pri klaku urcite koncim. Pofukovalo. Ked som tu sklopku zlozil aj v stoji, vyplavilo sa mi tolko endorfinu, ze mam jeho zasobu aspon na tyzden dopredu ... :happy1:
Velmi si cenim odhodlanie ludi podielajucich sa pri zabezpeceni tohoto najvacsieho FT sviatku na Slovensku. To tahanie tolkych ochotnych za jeden povraz ... to je SAFTA ... :google:

Motto dlhoročného pružinovkára :
Nevadí že nevyhrám, ale každé jedno prestrielané PCP sa počíta...

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 42 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5  Ďalší

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 36 hostia