Slovak Airgun Field Target Association

Diskusné fórum SAFTA a priateľov vzduchových zbraní
www.ft-hft.sk www.sportovastrelba.sk
Aktuálny čas je 03 Jan 2025, 02:30

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 42 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5  Ďalší
Autor Správa
PoslaťNapísal: 28 Máj 2017, 21:08 
profesionál
profesionál

Rozstrel VladaB a maďarským strelcom bola pre mňa osobne čerešnička na torte. Keď som videl pružiny v rukách, sklopky na cca 40m a do toho vietor, neveril som vlastným očiam - na prvú šupu v kľaku zložená sklopka a to najlepšie na záver- na prvú šupu sklopená sklopka v stoji od Vlada. S pružinou v daných podmienkach- klobúk dolu! Veľká gratulácia Vlado! Len tak ďalej. :super:
Za povsimnutie urcite stoji perfektny nedelny vykom Denisa jr. a Majky. Jednoznacny progres!

Naposledy upravil Mino dňa 29 Máj 2017, 09:04, celkovo upravené 1

PoslaťNapísal: 29 Máj 2017, 07:05 
Moderátor fóra
Moderátor fóra
Obrázok užívateľa

Vážení priatelia, veľké ĎAKUJEM patrí všetkým, ktorí mi pomáhali so stavbou a prípravou celej akcie (IvanG, Jojo, Majka, Mato, Rasto, Vlado, Zdenko, Robo, Fero, Lubor, Mirka, Ondro). Veľmi ma teší, že prvý krát sa mi stalo, že som musel pomoc odmietať, nakoľko ochotných ľudí som už mal dosť... O tomto stále hovorím, že si treba uvedomiť, že príprava a všetko okolo súťaží a samotnej SAFTA robíme pre seba a nie pre druhých...
K súťaži z pohľadu organizátora môžem povedať, že som rád, že sa vám páčilo... budeme sa snažiť vytrvať v nadstavenej línii... ĎAKUJEM, že ste prišli...

PS: osobité veľké ďakujem patrí mojej manželke Majke/Majusa za pomoc, toleranciu a trpezlivosť so mnou + veľká vďaka ešte aj Jojovi za všetko čo pre mňa /nás robí...
PS2: dal som link na výsledky do prvého príspevku, nech sa nemusia hľadať...

PoslaťNapísal: 29 Máj 2017, 09:13 
senior
senior
Obrázok užívateľa

So všetkým čo tu už písali ostatní musím iba súhlasiť, ale okomentujem to aj ja mojimi očami. Nechcel som tu písať hneď po príjazde domov, pretože tých informácií za dva dni bolo na moju hlavu neúrekom. Musel som si to nejako vytriediť a upratať, takže pekne po poriadku.
Z kolotoča streleckých súťaži som vypadol a tak mi padla sánka kam sa strelci, organizácia a náročnosť posunula. Samozrejme to celé ma dobehlo a zvalcovalo ako rozbehnutá lokomotíva :) Mojím jediným cieľom bolo prísť okukať a z môjho pohľadu som to bral ako ostrý tréning. Trať bola ale náročnejšia ako som čakal. Do toho vietor + uhly + povinne polohy ( tie vzdialenosti som nedával ani v sede :D ). Pre mňa to bola vysoká škola FT ja v prvom ročníku a ostatní pred diplomovkou :D Takže super ako motivácia výborné. Viem kde a čo mám zlepšovať, ale hlavne ten článok medzi pažbou a zemou :) Aj napriek môjmu výsledku som maximálne spokojný, oddýchol som si od tých bežných vecí s ktorými sa stretáva asi každý z nás. Vďaka všetkým čo sa podieľali na organizácii, ostatným za spoločnosť a aj za rady a osobitne :
1. Peťovi vďaka za pozvanie, bez ktorého by som sa neodhodlal prísť.
2. Majke/Majuši za psychickú podporu v nedeľu, keď som po šiestej nule v poradí to mal chuť zabaliť.
Takže ešte raz vďaka a vidíme sa niekedy nabudúce :)

:winner3:

PoslaťNapísal: 29 Máj 2017, 10:33 
profesionál
profesionál
Obrázok užívateľa

akcia bola vydarená, ale mám pár postrehov

platí, že sa nesmie používať elektronický náklonomer?
1.4.2.h Sklonomer (iba analógový).

veľkosť podsedáku môže byť trojuholník s dĺžkou strany 80 cm a ľubovoľnou výškou ak:
1.8.1 Podsedák môže mať akýkoľvek tvar, ale musí sa zmestiť do krabice s rozmermi 55x55 cm s
výškou 15 cm.

valček na kľak
1.9.4 Valček alebo kužeľ musí byť poskytnutý organizátoromna stanovištiach s povinnou polohou kľak.
a. Veľký koniec (18cm)
b. Malý koniec (10 cm)

1.9.5 Súťažiaci môže použiť vlastný valček.
a. Tvar: valček
b. Priemer: 18 cm (max)
c. Dĺžka: akákoľvek
Pri vlastnom nie je určený minimálny priemer zámerne, aby mohol byť použiťý aj 2 cm?

neberte to ako rýpanie, ale má to svoje výhody
ďakujem za celú akciu

Predtým: HW97, S634, Crosman 357 CO2, hatsan mod 25 supercharger, FX Ranchero 5,5, z optik Hawke Eclipse, Falcon FT, "bignikko"

PoslaťNapísal: 29 Máj 2017, 17:01 
vo výslužbe
vo výslužbe
Obrázok užívateľa

...rád som vás všetkých po dlhom čase znovu videl. Bolo to fantastické, ešte teraz ma bolí krk :frime: . Anička odložená do ľadu, tento víkend ma čaká II.kolo IPSC. Teším sa na na ďalšie stretnutie :)

PoslaťNapísal: 29 Máj 2017, 18:55 
vo výslužbe
vo výslužbe
Obrázok užívateľa

Ďakujem Šerpovi a spol za opäť výborne pripravenú súťaž a super postavené trate, proste "profi trate" s ktorými ja už bohu žiaľ prestávam držať krok ale na druhej strane je tu veľa strelcov a aj mladých ktorý s tým nemajú problém čo je veľmi dobre. Niekedy som bol naozaj presvedčený že ten kabát mi je viac na oštaru ako na osoh a asi som nebol sám. Verím že našim južným susedom sa páčilo a musím so smútkom skonštatovať že "naše" zlato si odviezli. Stále si kladiem otázku že prečo som si v Sobotu pohodovo strieľal a v Nedeľu nervy v ri.. a premenil som sa na totálneho zúfalca ktorý zo strachom sledoval nebezpečné šibrinkovanie zbrane iného strelca a nemohúcne (tak ako aj traťový komisár!) a z obavami čakal čo sa stane. Vie mi niekto na to dať naozaj relevantné vysvetlenie? Jožko ale naj na celom MS bola tvoja káva.

PoslaťNapísal: 29 Máj 2017, 19:25 
profesionál
profesionál

Zdenko nesmúť za zlatom, náš čas ešte len príde a nebude to už dlho trvať....
Jožkova káva je už dlho top!

PoslaťNapísal: 29 Máj 2017, 21:15 
vo výslužbe
vo výslužbe

Ohľadne kávy upresním, že veľkú zásluhu na tom má Pedro35. Tento krát na trati bol jeho vyber kávy. Chuť kávy robí predovšetkým aj to ako je namletá a zariadenie na ktorom sa príprava kávy vykonáva. Som rád, že Vám chutila a ďalšia ochutnávka kávy bude na HFT Open v Skýcove. Káva bude tej istej značky. :pausecaffé:

PoslaťNapísal: 29 Máj 2017, 22:01 
vo výslužbe
vo výslužbe

Pre nedočkavých oznámenie, foto sa už tlačí na Google disk. Počet 165ks za cca 45 min. by tam mali byť všetky. Odkaz v známej sekcií. Akcia ako vždy vydarená za posledné roky to už má svoj taký štandard. Organizačne zvládnuté na jednotku aj keď nás v sobotu zradila technika nie našou vinou. Touto cestou pozdravujem Microsoft za ich špičkový Win 10. Môžu si ho ...
Serpa odviedol kusisko roboty a držím mu v tom palce a budem ho podporovať nech trate robí ešte náročnejšie aby šomrošov k náročnosti trate bolo ešte viac. Moja úcta patrí tým čo na tak náročnej trati a k náročnosti prispel aj vietor dosiahli pekné bodové zisky. Začínajú sa objavovať nový terminátori FT :) a možno do konca sezóny pribudnú ďalší. Vďaka všetkým ktorí prispeli svojou troškou k veľmi vydarenej akcii.

PoslaťNapísal: 31 Máj 2017, 06:28 
Sponzor webu
Sponzor webu
Obrázok užívateľa

Dakujem za podklady.
- vysledky nahodene na nase stranky
- fotogaleria uverejnena
- na hlavnej stranke som dal foto vitazov

:google:

ŠSK Gemerská Poloma: http://www.ssk-gemerskapoloma.sk
Športová streľba: http://www.sportovastrelba.sk

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 42 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5  Ďalší

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 8 hostia