Tak ešte raz gratulujem Milanovi a Adamovi ale aj Dedemu jr. za tesné štvrté miesto ,Simone za tuším štvrté resp. piate a Ferovi ktorému aj keď sa niekedy nezadarilo tak náladu mal na jedničku, nič ho nedeptalo ako mňa a skončil niekde hádam do štyridsiateho miesta. V podstate sa jednalo o rovinu takže extrémne palmresty viac menej zbytočnosť a veľmi mi to pripomínalo naše začiatky na futbalových ihriskách. Ale prišiel vietor daždisko niekedy hmla a zákerný nemecký(taký u nás nemáme) vietor. Osobne ja prvý deň 37 sklopiek všetko mi išlo ako tak. V sobotu začiatok paráda čierne sklopky mi nevadili a podľa mňa najlahšia trať ale posledných 13 sklopiek samé nuly a ráno na nastrelovačke som zistil že komínok pretočený o 360 stupňou (a to mám akože nepretočitelný od Rowana), nedela zo začiatku celkom dobre ale konečne slniečko všetci sme sa tešili len moja (a nie len moja) optika nie a už to išlo do čerta, trapných 26 aj to mi slovinec nastavil klikanie a jednu povinnú "ranu" v stoji som si dal v sede na číslo sklopky aby som sa ubezpečil kam mi to lieta.
Ďakujem SAFTE, Šerpovi a celému ansáblu že som sa mohol zúčastniť môjho prvého súťaženia mimo SR a to dokonca na ME ale sklamal som ak nie iných tak hlavne sám seba a ja už ak vôbec tak len regionálne súťaže.
PS: inak nálada na jedničku dlho som sa tak nenarehotal, Marienberg peknučké čisté mestečko a super kebab od rodených nemeckých občanov tureckého pôvodu.