Veľké ďakujem Jojovi, že napriek svojmu odchodu nám ešte zorganizoval tieto posledné ligové kolá. Trate boli naozaj pohodové. Nakoniec aj počasie ako tak vydržalo. Ďakujem mojim spolustrelcom za obidva dni za ich pohodovú spoločnosť, ktorou mi umožnili dosiahnúť dobré výsledky na záver sezóny.
Priatelia, ďakujem všetkým za spoločne prežité krásne chvíle, ktoré som s Vami spolu so svojim synom počas tohto roka prežil. Veľa voľného času naozaj nemám, ale neľutujem, že som ho minul s Vami. Z každej lokality sme si odniesli pekné zážitky a každým ligovým kolom sme sa učili lepšie strieľať v rôznych podmienkách. Keďže sa medzi Vami naozaj dobre cítime, tak plánujeme sa naďalej zúčastňovať našich stretnutí a súťažiť aj budúci rok. Dovidenia budúci rok na FT lige!
Zabudol som poďakovať Denisovi za bohaté " bachtále" pohostenie v obidva dni v súvislosti s jeho sviatkom. Od tohto chlapíka sa treba učiť, ako si treba naplno vychutnávať život a baviť sa! Takisto veľké poďakovanie aj Serpovi, že nám zorganizoval také pekné sobotné večerné predstavenie, pardón prekvapenie- pečené prasiatko a tanečnú zábavu.
S tým poďakovaním už radšej končím, lebo skončím ako na predávaní Oskarov pri poďakovaní starej mame...