Priprava stretnuti, ak mozem par mojich navrhov:
V pravidlach som sa docital, ze FT - HFT sutazi sa moze zucastnit iba clen s clenskym preukazom. Je to OK, ale co ked nejaky zaujemca zisti, ze prave teraz cez vikend sa blizko jeho rodnej obce kona nejaky FT pretek a on si to chce skusit? Nepustime ho na preteky? Je vela ludi, co to nikdy neskusalo a urcite sa hned nepohrnu za clenov, ked to v zivote neodstrielali.
Preto navrhujem, aby sa robili volne sutaze aj pre neregistrovanych sutaziacich, ktori by boli hodnoteni v sutaziach zvlast. Dostali by diplom a finito. Organizovani pretekari dostanu diplom, medailu, pripadne pohar atd. Tymto by sa dostalo do radov strelcov viac ludi. Preco nieco obmedzovat hned v zaciatkoch? Pockajme si najprv, kym bude na SK dost strelcov a potom robme nejake opatrenia, obmedzenie, vybery. Nevidim do pozadia situacie
, ale mozno sa treba nad tymto navrhom zamysliet.
Bodovacia tabulka:
Co tak urobit v roku 2011 napriklad 10 bodovanych pretekov, z ktorych vzide Majster Slovenska FT-HTF? Kto si najde 10 volnych vikendov aby tuto sutaz odstrielal? Mozno par jedincov, ktorych prioritou je strelba FT. OK. Ale ked by sme zase chceli vyhoviet sirsej verejnosti, co tak do vysledkov z tychto 10 pretekov zaratat iba 6? Myslim, ze 6 volnych dni si najde kazdy! Ak bude mat niekto na sutaz daleko, rozhodne sa neprist, nestratil by ziadne body. Ak sa niekto zucastni vsetkych 10 pretekov, je to plus pre neho, 4 najhorsie vysledky si skrtne. Kto sa zucastni 6, pocita sa mu vsetkych 6. Myslim, ze toto je tiez jedna schodna cesta, ako nerobit nejake % vyhodnotenie na konci roka a bral by sa naozaj iba pocet nastrielanych bodov. V pretekoch o Majstra Slovenska by mohli sutazit iba registrovani strelci, do vyslednej tabulky by sa neregistrovani nezaratali. Tie cisla som navrhol iba nahodne, nemusi to by 10 pretekov, je to iba navrh...
Navrhy strelnice:
Su nejake poziadavky na velkost strelnice, kde sa budu preteky konat? Mozno by som nejake miesta tiez vedel najst...