Aj to môže byť pravda, čo Varga udáva, teda že to tak prišlo z fabriky. Ja si sám ladím regulátor a nastavujem tlak. Keď to však chcem urobiť tak musím regulátor našrubovať na manometer a následne namontovať kartušu a potom následne regulačným šrubom nastaviť požadovaný tlak opakovaným skúšaním. Keď chcem to nastaviť regulačným šrubom, tak to všetko musím vyšrúbovať a potom následne našrúbovať, zase odmerať, koľko som nastavil a skontrolovať to a to dovtedy opakovať pokiaľ nie som na požadovanom tlaku. nemyslím si, že to ináč robia vo fabrike, len to pravdepodobne urobia oveľa skôr ako to trvá mne, lebo už s tým majú veľkú skúsenosť a prax. Neviem si naozaj predstaviť ako by nastavili tlak 85 bar bez toho aby to nenašrubovali na manometer a na kartuš. Čo som ja komunikoval s Vargom tak absolútne nebol ochotný mi prestaviť a nastaviť regulátor na 15, alebo 16J, opakovane mi povedal, že takéto služby oni neposkytujú. takže asi bude pravda, že to nastavujú priamo vo fabrike Steyr. Ten regulátor môže byť fungl nový, ale to nastavovanie na ňom zanechalo tie mechanické stopy. Viem o tom niečo, lebo ako som už písal sá si to tak ladím. Nerád to robím, je to hrozná babračka, ale potom sa to pozitívne prejaví na trati a puška sa odmení.