Bol to dokonaly vikend. FT sutaz, rovnako aj siluety zniesli tie najprisnejsie kriteria. Skoda nizsej ucasti, ktoru zapricinilo neiste pocasie.
Celkom som sa vytrapil s puskou po vymene regulatora, ale aj tak som si to cele dokonale uzil. Vobec som nechapal co sa dialo s puskami v Skycove. Pri nezmenenej rychlosti vsetko islo hore. Nielen nam. Sebe som daval minus 7 klikov a Simone minus 6. O tom, preco nesedel nastrel bude pojednavat pokracovanie mysteriozneho thrileru Trhlina, ktory sa odohrava v tejto lokalite.
Velku poklonu musim zlozit mojmu spolustrelcovi Matejovi, aktualnemu juniorskemu svetovemu sampionovi v HFT. Strielal FT prvy krat v zivote. Isiel so svojou HFT zostavou, teda optikou s max zvacsenim 16x. Islo mu to naozaj perfektne a nielen ja som sa musel hlavne po sobote cervenat.
Dalsia super vec bola, ze Majka s Luborom nastrielali svoje osobne bodove maxima a pozitivne bolo aj zistenie, ze ked Simone funguje puska ako ma, stale este vie prehovorit do poradia.
Vdaka hlavne Petovi a Mirovi za pripravu sutazi a samozrejme kazdemu kto im pri tom pomohol.