Nedeľa bola rovnako zaujimavá ako sobota. Bolo podstatne teplejšie, a bolo veľmi ťažké udržať koncentráciu na 15mm kilzónach. Adam mi ráno oznámil, že chce už konečne vyhrať po sérii druhých miest a že sa pokúsi o rekord. Len som sa usmial, ale úprimne som mu to prial. Vedel som však, že aj na tej najľahšej trati je to nesmierne ťažké udržať sústredenie a dať dolu všetko. Jemu sa to však podarilo. Dal 50!
Za obidva dni dal komplet všetky povinné polohy a to dosť rozhodlo. Som na neho nesmierne pyšný, lebo sa odvážim napísať, že tým strelcom, akým sa stal je moja hlavne trpezlivá robota s ním posledných 5 rokov. Strelecky dozrel, fyzicky a psychicky zosilnel a odvážim sa napísať, že ak ho streľba neprestane baviť, tak môže v budúcnosti konkurovať komukoľvek aj na medzinarodnom poli. Mám do budúcna nástupcu.
Chcem pogratulovať aj Denisovi, ktorý si urobil nový osobný rekord, dnes ma dal o bod a musím napísať, že tento chlapík ma potenciál a myslím si, že nám to v budúcnosti ešte ukáže.....Musím si naň dať v budúcnosti väčší pozor.
Lubor od kola ku kolu ligy čoraz lepší výkon, takisto gratulácia k jeho osobnému rekordu!
Lokalita krásna, ku Kysuciam mám vzťah, lebo moje korene idú odtiaľ, užíval som si to, Palimu veľká vďaka za zorganizovanie tohto víkendu. Veľká poklona tým, ktorý stavali trať Serpa, Lubor, Fero, Pali.....Strašne sa chlapci nadreli v tom teréne. Bez nich by sme si nezastrieľali. Večerná grilovačka s pripovídkami nemala chybu. Po dlhom čase som si konečne oddýchol. Už teraz sa teším na ďalšie stretnutia. Pekné leto prajem priatelia!