Vlado - veľké ďakujem za všetko! Trate sa mi ani trochu nezdali ľahké, možné prvé stanovištia na rozbeh, potom to bolo stále zaujímavejšie a ťažšie. Pre mňa osobne asi to najlepšie v našom FT v tom zmysle že sa strieľalo veľa v rovine, následne miernych a nakoniec extrémnych uhloch od 25 do 30 stupňov. A aby ani čistou náhodou to nebolo ľahké tak dážď, vietor, slnko a zase dážď, chvíľami oziabajúce prsty na rukách. V nedeľu veľmi nepríjemný premenlivý nárazový vietor, na ktorom som si skoro dolámal zuby, ale nakoniec som to ustál.
Zdenko vďaka za prichílenie na izbe a zaujímavé hovory o hodinkách:) Všetkým za naozaj pohodovú spoločnosť, ktorú som si užíval.
Môj rešpekt a veľký obdiv majú Viky, Adamko a Dede, ktorí sa neskutočne dobre popasovali s neľahkými podmienkami. Podľa môjho skromného názoru majú jednoznačne talent na streľbu, tá iskra nadšenia v ich očiach bola zreteľná.
V prvý deň do takmer polovice závodu so mnou držal krok Adam. Druhý deň, sa rozhodovalo medzi mojou maličkosťou a Dedem posledných doslova možno sedem sklopiek. Pomohla mi len predsa väčšia skúsenosť a pevnejšie nervy.
Serpa môžeš byť šťastný ako blcha, že Viky má také zanietenie, iskru a talent pre FT. Vôbec sa nestratila a v ťažkých podmienkách s puškou, ktorú ledva udrží dala skvelé body. Treba sa jej len viac strelecky venovať.
Na záver si neodpustím podrypnutie- som rád, že východ zase vyhral. Zase to len my z východu ťaháme....