Robo píše:
...predajca mi potvrdil že výrobca začal dávať na modely rady Sidewinder 30 (aj Tactical) doživotnú záruku takže môžem klikať, klikať, krútiť a zasa klikať do zbláznenia.
ferin píše:
predajca vám na to nedá väčšiu záruku ako 2 roky (ak by dal dlhšiu, tak by bol blbý ), potom si to môžete reklamovať u starej mamy, alebo priamo u výrobcu ( komu, ako, kde ..... ). Zaujímavé by bolo zistiť, aké má tá "nesmrteľná záruka" podmienky.
Takže aby sme tu obaja nerozširovali nepodložené informácie, som napísal predajcovi nech mi pošle podrobné informácie o tej doživotnej záruke a zatiaľ kým sa ozve som hľadal na webe a
toto som našiel...
Je to voľný preklad strýčka googla
:
"Váš nový optický produkt má obmedzenú doživotnú záruku (legálne obmedzenú na 10 rokov v Európe) v prípade vád materiálu a / alebo spracovania za predpokladu, že prístroj nebol zneužitý, používaný nesprávne, rozoberaný alebo servis akýmkoľvek iných osôb ako Hawke optiky. Táto záruka sa nevzťahuje na zlyhanie z reálneho opotrebovania. Táto záruka je obmedzená na pôvodného kupujúceho, a je neprenosná. Potvrdenka o nákupe by mala byť súčasťou každej reklamácie. Žiadna záruka nemôže byť poskytnutá, ak doklad s dátumom o kúpe nie je súčasťou dodávky."