ved tych sutazi zas nebolo tolko... vo FT kde klikam som castejsie prvy a HFT tam stale neviem kolko mam nadmierit, plus nevidim do dialky bez okuliarov takze tam vysledok "pokulhava".
No a k Bushnellu 3200 - Je to fajna optika, akurat sa do nej nepozera prilis najlepsie, co ma ale mozno svoje vyhody. Pretoze akonahle sa do nej clovek pozrie inak, vidi v nom len tmu => nutnost stale pozerat do toho rovnako aby videl strelec cisty obraz.
Zmenu nastrelu vplyvom teploty nebadam, pretoze aj tak sa stale vyvijam a to drzanie nemam najlepsie. Pred sutazou vzdy spravim novy nastrel, ktory zodpoveda inemu uchopu a mozno inemu rukavu (mikina, tricko, bunda, bez rukava) kedze si pusku pri strelbe kladiem na predlaktie
.
Klikanie je poriesene kvalitne. Kliky su zretelne jasne. I ked nemam zistene ci sa na ne da spolahnut, spolieham len na to, ze zakazdym naklikana hodnota koresponduje s mojou stupnicou a grafom na puskohlade.
PS: nastrel si drzi. na 50m ked mam svoj den tak aj po 50 vystreloch stale dosahujem uspokojive vysledky
Popis a foto zostavy mam uvedene v podpise.