Ok3kxf aj pre tých ktorí nechcú chápať čo je to odšroubovaný moderátor , tak už to teraz viem, ja som sa ťa len slušne opýtal či si to nemýliš s kompenzátorom "odborne namontovaným vo fabrike nakoľko niektoré (UK verzie) boli nie len aretované červíkom ale dokonca aj prilepené. Chápem teda že si sa nepomýlil ale nemusíš hneď tak ostro, ale berem.
Ja som mal HW 100 už dávnejšie ale dobre si pametám sústrel na 40m,horizontálne 20 mm a vertikálne 14mm (mám niekde ešte terče) . Je síce pravda že moje HW 100 bol kal. 5,5 mm a používal som menej presné strelivo (JSB ešte Merkuria nemala) a to RWS Superpoint ,RWS hobby a umarex. To čo si napísal o HW že patrí k naj PCP so zásobníkom na trhu je stará vec ako HW 100 samé, ja som to napísal v tejto téme pred tebou a prostredníctvom SS sme to s Blue_L viac krát rozoberali.
Naj nástrel a sústrel aký som ja ale videl je fabrický Steyr v "tuneli" na 50 m, horizontálne je 12 mm a vertikálne 8 mm. Môj doteraz naj sústrel na 50 m je horizont 19 mm a vertikál 10 mm, ale na klasickej nekrytej strelnici s JSB exact. Takže i keď sa už HW nevenujem rád by som si tiež chcel pozrieť ten tvoj sústrel, ale jedno viem že hlavne Lothar Walther patria medzi jedny z naj v EU a používajú ich aj za oceánom, takže uvidíme čo dokážeš.
To Alkajko, ty sa prestaneš smiať keď zistíš že to zlato čo si v sobotu vyhral nie je pravé
(ja som to svoje chcel predať a v zlatníctve mi povedali že je mačacie, chcel som many na big nikko tak to pochop a nikomu ani
)