tak percentuálne ohodnotenie pre orientáciu:
Príloha:
014 4.kolo FT ligy. apríl 2011 - Vígľaš.jpg [ 441.74 KiB | Zobrazené 1178 krát ]
ešte tabuľka z neoficiálneho HFT kola. nie som si istý či som dobre určil pri Canadairovi a Pucelovi výzbroj lebo na papieroch čo som si vzal aby som mohol urobiť tabuľku boli popísané iba prezývky. tak mi napište a opravím to.
Príloha:
014 Neoficiálne HFT kolo. apríl 2011 - Vígľaš.jpg [ 245.08 KiB | Zobrazené 1174 krát ]
PS: strieľalo sa mimo ligy pre zabavenie sa ale napriek tomu ak to niekto bral ako tréning tak napíšem čo sme boli upozornený a čo sme si aj sami všimli chyby.
1. pri HFT sa strelec dotýka toho predmetu na ktorom je pripevnené číslo. čiže v našom prípade bolo pochybenie že sme používali aj vedľajší kolík čo bol po FT kole. my sme mali používať iba ten na ktorom bolo pripevnené číslo stanovišťa.
2. niektorých-niektorého už neviem presne ktorých-ktorého strelca sme videli že používal-použil aj polohu v sede. pri HFT nieje dovolená.
nepíšem to sem aby sme sa obviňovali alebo dohadovali kto čo porušil ale preto aby sme sa zlepšovali.
inak ostrieľať FT a hned na to HFT to je už fajn maratón. aj fyzicky aj na sústredenie. ale aspoň sme využili peknú trať.