Ja ti zas môžem niečo napísať o Hatsanovi. Ako prvé PCP je ideálny. Človek nemá ten rešpekt pri skúmaní ako to vlastne funguje, rozoberaní a vymýšľaní vylepšení ako u niečoho ďaleko drahšieho. Napísalo sa o ňom veľa zlého, ale väčšinou to šíria ľudia, čo ho v živote nevlastnili, ale iba šíria "správne" názory. V mojom okolí je šesť Hatsanov a žiaden nemal zásadné problémy. Treba priznať, že čo kus to originál. Po kúpe je treba upraviť spúšť, ktorá je dosť tvrdá (u mňa výmena pružiny) a mierne zväčšiť diery v zásobníku (ja som robil brúsnym papierom). Bez ďalšej úpravy som na jedno naplnenie 200Bar vystrelil 158 rán pri priemernej energii 14,3J a konzistencii +-4,4m/sek. Od 160Bar do 80Bar som dal 104 rán v konzistencii +- 2,35m/sek. Regulátor od Altarosa posúva Hatsana zasa ďalej. Čo sa týka presnosti, stačí pozrieť na výsledky JuraNR v FT vo Vígľaši a teraz v Štefanovej.
Zásobník, ako bolo napísané, na súťaže nie, ale na zábavné strieľanie je nenahraditeľný. Zakiaľ nabiješ jednoranku, tak väčšinou nemáž už do čoho strieľať.
![Veľmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Nechcem ti nič vnucovať, chcel som ti iba pomôcť pri rozhodovaní, aby si mal čo najviac informácií. Ja by som svojho Hatsana zatiaľ nemenil.