Ja ti zas môžem niečo napísať o Hatsanovi. Ako prvé PCP je ideálny. Človek nemá ten rešpekt pri skúmaní ako to vlastne funguje, rozoberaní a vymýšľaní vylepšení ako u niečoho ďaleko drahšieho. Napísalo sa o ňom veľa zlého, ale väčšinou to šíria ľudia, čo ho v živote nevlastnili, ale iba šíria "správne" názory. V mojom okolí je šesť Hatsanov a žiaden nemal zásadné problémy. Treba priznať, že čo kus to originál. Po kúpe je treba upraviť spúšť, ktorá je dosť tvrdá (u mňa výmena pružiny) a mierne zväčšiť diery v zásobníku (ja som robil brúsnym papierom). Bez ďalšej úpravy som na jedno naplnenie 200Bar vystrelil 158 rán pri priemernej energii 14,3J a konzistencii +-4,4m/sek. Od 160Bar do 80Bar som dal 104 rán v konzistencii +- 2,35m/sek. Regulátor od Altarosa posúva Hatsana zasa ďalej. Čo sa týka presnosti, stačí pozrieť na výsledky JuraNR v FT vo Vígľaši a teraz v Štefanovej.
Zásobník, ako bolo napísané, na súťaže nie, ale na zábavné strieľanie je nenahraditeľný. Zakiaľ nabiješ jednoranku, tak väčšinou nemáž už do čoho strieľať.
Nechcem ti nič vnucovať, chcel som ti iba pomôcť pri rozhodovaní, aby si mal čo najviac informácií. Ja by som svojho Hatsana zatiaľ nemenil.