Vdaka hlavne Serpovi, ze organizacne zastresil nasu vypravu. Myslim, ze bez neho by sme dianie sledovali za pocitacmi a snivali by sme doma ako by sme to svetu ukazali. Rovnako vdaka za bezpecnu prepravu oboma smermi, ktoru zvladol sam, bez vystriedania. Vsetkym ucastnikom dakujem za dobru naladu, myslim, ze bola velmi dobra partia.
Za vysledky sa nemusi hanbit nikto z nas. Nechcem sa tu velmi rozpisovat, zaverecne zhodnotenie urcite urobi ten najpovolanejsi, tak len v kratkosti majstrovstva z mojho pohladu.
Prvy den som mal tu cest byt v skupine s Ferencom Sasom a Alexiosom Bampalisom z Grecka. Boli sme vyrovnany Ferenc 42 bodov, ja a Alexios 41 bodov. Druhy den v rovnakej zostave sme si urobili s Ferencom vlastny pretek, dotahovali sme sa, raz mal viac bodov jeden, potom druhy. Pred poslednou drahou sme mali obaja 44 bodov. Na poslednej drahe som jednu nedal, tak to skoncilo pre Ferenca 46 : 45 bodov. Alexios mal 36 bodov. Pred poslednym dnom nas prehadzali a strielal som v skupine s neskorsou majsterkou sveta v zenach Lauren Parson z Juznej Afriky a Simonom Ayersom z Anglicka. Ako som uz pisal bol to krc, stale som myslel na Simonu a ked som sa dozvedel ako to dopadlo, chcel som to mat co najskor za sebou a dal som 4 nuly. Dopadlo to tak, ze Simon mal 47 bodov, ja 43 a Lauren 42 bodov.
Co sa tyka sutaze juniorov, tak bolo ich sice malo, ale zisla sa kvalita. Bola tam cerstva majsterka Europy a favorizovany strelec z Juznej Afriky. V ich prospech hrala aj predchadzajuca ucast na majstrovstvach sveta. S nami nikto nepocital. Po prvom dni bola Simona na 5. mieste. Vsetci sme jej hovorili, ze prvy den bolo dolezite zostat v kontakte zo spickou, druhy, ked uz vie ako to chodi moze ukazat co vie. Stalo sa, po druhom dni isla do cela. Pred tretim dnom ich dali prvych troch do jedneho druzstva aby to mali aj s nervami ked si vidia do bodovaciek. Snazili sme sa ist podla Minovej rady, predchadzajuce dni hodit za hlavu a zacat od zaciatku. Dopadlo to ako uz vsetci viete super. Dokonca obsadila aj 5. miesto v zenach so stratou 4 body na 3. miesto a celkovo je okolo 80. miesta.
Este mi neda nespomenut co urobila Simona na poslednej drahe. Keby som tam bol, asi ma vezie sanitka. Sadla si, pustila stopky, namerala, natiahla a zistila, ze v zaveske na krku nema ani jednu diabolku. Odlozila pusku, utekala k ruksaku, zacala vyhadzovat obsah a hladat diabolky. Nasla krabicku, utekala na drahu, zobrala pusku a zistila, ze pri batohu nechala rukavicu. Odstrielala stanovisko bez rukavice a dokonca obe sklopky dala. A potom, ze 3 minuty su malo.
Vela fotiek:
http://www.wftc2015.com/index.php/gallery