Na jednom Steyrovi ju mam, na jednom nie. Je to zbytocnost, ktora sluzi asi iba na to, aby pri nabijani nespadla diabolka pod hlaven. Co sa tyka uniku vzduchu v priestore zaveru. Z boku zaveru, z priestoru transferportu by vzduch nemal unikat. Skusam to jednou vrstvou toaletného papiera, prilozim z bocnej strany a vystrelim. Toaletak by sa nemal pohnut.
Unik z hornej strany zaveru v priestore kde je zapadka ktora zachytava stabilizator je normalny. Svojho casu som riesil zvyseny unik z toho miesta a zistil som, ze mi tam chyba gulicka. Je to tu:
viewtopic.php?p=38761#p38761Ešte ma napadla jedna asi sprostost, nestratil si O-krúžok zo záveru, ktorý tesnú medzi hlavnou a záverom?
Od tretieho kola mam namonovany palmrest od Rowana, darcek od priatelov k 50-ke. Doska na palmreste je orechova. Tento tyzden som zacal pracovat na zjednoteni dizajnu. Orechove drevo nemam, tak som pouzil osvedceny zbytok z kuchynskej pracovnej dosky z IKEA. Je to brezova skarovka, ale vhodnou povrchovkou z nej urobim orech. Snad to do soboty stihnem.