Ahojte, prave som dorazil domov. Som velmi spokojny s priebehom akcie. Klobuk dole pred Michalom a Igorom, dakujeme im za vyber lokality, zabezpecenie ubytobania a vsetkych organizacnych a technickych zalezitosti, a tiez stravovania (hlavne peceneho prasiatka a aj gulasik nam velmi chutil).
Dakujeme vsetkym sponzorom za ich dary a prispevky a tiez vsetkym zucastnenym za prijemnu atmosferu. Tesi nas, ze si na nas nasli cas aj zahranicni hostia z Polska, nadviazali sme nove priatelstva a zacali budovat nase vzduchovkarske vztahy.
Priebeh sutazi bol bezproblemovy, podla casoveho harmonogramu a propozicii.
FT sutaz nam priniesla vela noveho, nakolko mnohi z nas doteraz trenovali viacmenej HFT.
Nocna sutaz HFT sa velmi vydarila. Je to spravny krok a urcite to velmi obohatilo celu trojdnovu akciu, bol to vyborny napad. Urcite si to este niekedy zopakujeme.
Fotiek mame velku kopu, musim to spracovat a potom ich samozrejme uverejnime. Taktiez video z kamery sa spracuje a bude k dispozicii.
Zazitky su neopisatelne a uz teraz sa tesim na dalsie podobne akcie, som rad, ze som spoznal novych ludi a stretol sa so starymi znamymi.
PS: prave vidim, ze sa nas Polsky kamarat Jurajski zaregistroval, s radostou mu idem aktivovat profil uzivatela. Adam, vitaj medzi nami.