Slovak Airgun Field Target Association

Diskusné fórum SAFTA a priateľov vzduchových zbraní
www.ft-hft.sk www.sportovastrelba.sk
Aktuálny čas je 22 Dec 2024, 21:44

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 188 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 19  Ďalší
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: 1. FT Slovak Open Vígľaš
PoslaťNapísal: 20 Aug 2010, 05:18 
Sponzor webu
Sponzor webu
Obrázok užívateľa

Takze nie zajtra, ale uz dnes. O osmej vyrazam z Roznavy. :D

ŠSK Gemerská Poloma: http://www.ssk-gemerskapoloma.sk
Športová streľba: http://www.sportovastrelba.sk

PoslaťNapísal: 21 Aug 2010, 21:09 
nováčik
nováčik

prisiel som, videl som, bol som spokojny! :) bola to podarena akcia a myslim, ze si kazdy prisiel na svoje. gratulujem vitazom a dakujem organizatorom za vsetko. latku ste nastavili vysoko, dufam, ze sa (nam) podari tuto uroven udrzat a rozvijat. este raz vdaka :)

PoslaťNapísal: 21 Aug 2010, 23:08 
vo výslužbe
vo výslužbe

Šťastne som došiel domov.
K akcii: "bol som spokojny! :) bola to podarena akcia a myslim, ze si kazdy prisiel na svoje. gratulujem vitazom a dakujem organizatorom za vsetko. latku ste nastavili vysoko, dufam, ze sa (nam) podari tuto uroven udrzat a rozvijat. este raz vdaka :) "
:D

PoslaťNapísal: 22 Aug 2010, 15:11 
mazák
mazák

No ako to dopadlo ? Kde su fotky, vysledky ? Kde skoncila "elita" ?

PoslaťNapísal: 22 Aug 2010, 16:20 
Sponzor webu
Sponzor webu
Obrázok užívateľa

Ahojte, prave som dorazil domov. Som velmi spokojny s priebehom akcie. Klobuk dole pred Michalom a Igorom, dakujeme im za vyber lokality, zabezpecenie ubytobania a vsetkych organizacnych a technickych zalezitosti, a tiez stravovania (hlavne peceneho prasiatka a aj gulasik nam velmi chutil). :)

Dakujeme vsetkym sponzorom za ich dary a prispevky a tiez vsetkym zucastnenym za prijemnu atmosferu. Tesi nas, ze si na nas nasli cas aj zahranicni hostia z Polska, nadviazali sme nove priatelstva a zacali budovat nase vzduchovkarske vztahy.

Priebeh sutazi bol bezproblemovy, podla casoveho harmonogramu a propozicii.
FT sutaz nam priniesla vela noveho, nakolko mnohi z nas doteraz trenovali viacmenej HFT.
Nocna sutaz HFT sa velmi vydarila. Je to spravny krok a urcite to velmi obohatilo celu trojdnovu akciu, bol to vyborny napad. Urcite si to este niekedy zopakujeme.

Fotiek mame velku kopu, musim to spracovat a potom ich samozrejme uverejnime. Taktiez video z kamery sa spracuje a bude k dispozicii.

Zazitky su neopisatelne a uz teraz sa tesim na dalsie podobne akcie, som rad, ze som spoznal novych ludi a stretol sa so starymi znamymi. :)

PS: prave vidim, ze sa nas Polsky kamarat Jurajski zaregistroval, s radostou mu idem aktivovat profil uzivatela. Adam, vitaj medzi nami. :) :)

PoslaťNapísal: 22 Aug 2010, 17:32 
vo výslužbe
vo výslužbe

Kolegovia športovci, priatelia.

Tiež sa pripájam k poďakovaniu Michalovi a Igorovi za celú prípravu akcie a fantastického občerstvenia a pekného miesta vrátane ubytovania.

Z organizačného hladiska som nesmierne rád že sme propozície nepísali nadarmo a že sme „takpovediac išli podla naplánovaného harmonogramu“ a všetci sa presne podla plánu ujali svojich povinností, čím sa nám podarilo zabezpečiť absolútne bezproblémový a hladký priebeh týchto akcií teda denného FT a nočného HFT. Tak isto som rád že všetci súťažiaci dodržali do bodky dohodnuté pravidlá a tiež tým nemalou mierou prispeli k pohodovej atmosfére.

Ďakujem.

Čo sa týka ostatného času, volného programu a občerstvenia bol to další z tých takzvaných neopakovatelných zážitkov (ktorý si napriek tomu určite zopakujeme :D ). Kopec nových priatelov rovnakej krvnej skupiny, maximálne potešila návšteva Adama aj s manželkou z Polska (ak sa dobre pamätám od našich hraníc býva viac než 800 km!) celý deň super nálada, smiech, diskusie o všetkom možnom a nemožnom.
A na záver by som chcel dodať k tomu čo napísali Raduz a Alkaj že sme latku nastavili poriadne vysoko. Možno to je iba snaha o maximálnu serióznosť súťaží s nádychom profesionality :D

Ešte raz všetkým ďakujem.

P.S. Verím že v najbižšom už avizovanom termíne v Štefanovej sa opäť zídeme v takomto hojnom počte a tiež že ten ďalší navrhovaný termín (veď viete ktorý :mrgreen: ) spáchame akciu č.3

PoslaťNapísal: 22 Aug 2010, 17:56 
junior
junior

Nazdar páni,

Ja som tiež akurát dorazil teraz domov, ešte som to všetko musel porozvážať a povykladať. Ďakujem všetkým za uznanie, s Igorom sme sa snažili aby to bolo čo najlepšie ale musím podotknúť a poďakovať aj ja za pomoc všetkým zúčastnením ktorý pomohli pri organizácii celej súťaže, lebo bez Vás by sme to sami dvaja nezvládli. Som rád, že sa nám znovu podarilo stretnúť boli sme super partia. Veľmi rád sa stretnem aj nabudúce a už teraz sa teším. Dúfam, že nabudúce sa podarí prísť aj skalným ktorým sa teraz nepodarilo prísť, ale aj daľším rovnako nadržaným. Zatiaľ čafte a trénujte.

Pozdravujem Adama a Johanku, som rád že ste prišli, bardzo dobrý ľudia, teším sa, a dúfam, že sa niekedy stretneme znovu. :)

PoslaťNapísal: 22 Aug 2010, 18:18 
profesionál
profesionál
Obrázok užívateľa

ja som doma uz od cca 16:00, cestu so zmakol v rekordnom case :D
v mene SAFTA chcem podakovat organizatorom a uplne kazdemu kto pomohol za hladky priebeh sutaze a celeho stretnutia
dufam ze sa stretneme 4. septembra v Stefanovej pri Trnave

ps:
1. po tom co som opetovne ako kazdu sutaz doteraz skoncil 4ty s tym, ze od rozstrelu o 3. miesto ma delil 1 bod, asi zacnem "trenovat" a nenehavat to len na ostru sutaz :D
2. slubujem, ze uz o optiku nebudem nic pred sutazou lepit lepiacou paskou, aby sa mi nezmenil nastrel ako pri nocnom HFT :oops: kedy som zistil priblizne kam to striela az po 9-10tom terci :cry:

PoslaťNapísal: 22 Aug 2010, 19:36 
Sponzor webu
Sponzor webu
Obrázok užívateľa

Takze prvu varku fotografii som uz uverejnil na nasu internetovu stranku , do casti Fotogaleria - Rok 2010.

Mame to v troch castiach:
- FT (aj s hostinou)
- HFT
- galeria fotiek od Adama - jurajski (to je ako bonus) :D

Samozrejme galeriu este mozme doplnit o Vase fotky, toto je iba vyber z mojho fotaka.

Samostatny archiv fotiek na stiahnutie v originalnej velkosti sem uverejnim zajtra. :)

PS: neskor mam v plane spravit prezentacne CD/DVD s fotkami a videami zo vsetkych akcii pocas roka. Kazdy rok - jedno CD, alebo DVD. Nieco ako vizualny archiv pre konkretny rok.
Takze sem dajte linky aj na Vase fotky, aby bolo dost materialu. :)

PoslaťNapísal: 22 Aug 2010, 20:38 
junior
junior
Obrázok užívateľa

Taktiež pripájam poklonu Michalovi a Igorovi a všetkým ktorý mali v tom prsty, super zorganizované, parádna zábava, vynikajúci guláš, škoda len že som sa nemohol zdržať dlhšie, ale hlavné je že sme sa opäť stretli, porozprávali a zabavili sa.
Konečne akcia ako má biť!
;)

Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 188 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 19  Ďalší

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia