Ja si osobne nemyslím že to nie je v regulátore a nakoľko je to vždy prvý výstrel po "odpočinku" myslím si že ti cez otvárací ventil (prepúšťací ventil do hlavne) nepatrne uniká vzduch čo sa prejaví na pomalšej prvej strele. Po každom výstrele ti regulátor do komôrky natlačí 85 bar a zavre sa (to je nám jasné). Úderník klepne po ventile ktorý to z tej komôrky fúkne do hlavne a ja som presvedčený že chyba je v tom ventile respektíve jeho O krúžku. Treba si uvedomiť že ten regulátor (nakoľko nie je živá bytosť
) nevie že práve teraz si spravíš pauzu a on práve po poslednom výstrele pred pauzou by pustil do komôrky cca 80 bar miesto 85 bar. To je somarina a ten tlak sa mierne zníži práve v čase tejto pauzy a ak chceš zistiť či je to tak skús nasledovné, odmontuj kompenzátor aby si mal prístup ku koncu hlavne ,potom na prázdno vystrel, prst si jemne natri Jarom, Purom atď + voda,proste aby ti to bublinkovalo a jemne ho prilož na koniec hlavne, ak ti to bude bublinkovať tak je to jasné. Robil som to aj tak že koniec hlavne som ponoril do vody a sledoval únik vzduchu. Ak ti vzduch neuniká tak je to asi v poriadku a ako Caco píše po dlhšej prestávke jednu "bachni" na prázdno, je to zrejme konštrukciou tej pušky.
To Ivco Ivan pozri si Ferov graf a tam máš koľko minút sú jednotlivé prestávky. Je to okolo 10 min.